Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

PLC-programmerare till food&pharma

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du jobba med PLC-programmering på en modern arbetsplats i ett globalt sammanhang? Vi söker dig som har varit i industrin tidigare och nu söker dig vidare till en organisation där du kan nyttja dina kunskaper och vidareutvecklas på sikt! Skicka in din ansökan till oss redan idag!Om tjänsten

Nu söker vi en automationsingenjör inom PLC-programmering till vår kund AFRY i Göteborg. Du kommer jobba inom segmentet Food&Pharma med projekt av varierande karaktär. Rollen är intressant och bred då du kommer att arbeta i flera stadier av AFRYs projektåtagande. Tillsammans med teamet är du med och levererar automationslösningar från produktionsstegen till sluthantering och packning. Alla projekt är olika, men de flesta varar någonstans mellan 3-12 månader.
Du kommer att arbeta i ett team av automationsingenjörer där det finns elkonstruktörer och PLC programmerare. Kärnan i arbete kommer att vara programmering i PLC, DCS, Scada och drivsystem. I vissa projekt förekommer resor och körkort är en förutsättning.

Du erbjuds

  • Bli en del av en grupp på 15 sociala kollegor med bra dynamik som trivs tillsammans både på och utanför jobbbet
  • En uppskattad arbetsplats med stor kompetens och intressanta projekt


Arbetsuppgifter
  • PLC programmering
  • Göra funktionsbeskrivningar och manualer av anläggningar
  • Idriftagning ute hos kund vid klar produkt


Kvalifikationer

För att lyckas i denna roll tror vi att du är prestigelös samt att du motiveras av att arbeta i ett team och är en social person. För att lyckas och trivas i rollen tror vi även att du har:

  • En teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet kopplat till automationsområdet
  • B-körkort
  • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande om du har relevant erfarenhet inom industriautomation, PLC-programmering eller elkonstruktion.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 juli 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se