Hoppa till innehåll
Kassacentralen i Väst AB logotyp

Servicetekniker till KassaCentralen!

Publiceringsdatum
11 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Är du teknikintresserad och gillar IT? Låt oss då presentera din nästa utmaning och möjligheten att vara med och utvecklas i ett expansivt företag: Servicetekniker på KassaCentralen!

Vi på KassaCentralen arbetar med vårt egenutvecklade system och produkter inom betallösningar med målet att förenkla försäljningsprocessen för våra kunder. Nu fortsätter vår tillväxtresa och letar därför efter en ny stjärna till vårt kontor i Göteborg (Mölndal).

Om tjänsten

Tjänsten som Servicetekniker är en bred roll där du arbetar in-house med konfigurering och förberedande arbete för att sedan åka ut on-site hos våra kunder och genomföra installationer och utbilda kunder. Övriga arbetsuppgifter innebär bland annat,
  • Enklare teknisk support över telefon/mail
  • Felsökning av hård- och mjukvara
  • Ärendehantering i CRM-system
Vem letar vi efter?

Har du ingen relevant arbetslivserfarenhet men ett stort intresse för IT?

För oss är det viktigare med värden som en positiv attityd och inställning, därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet med inställningen att "allt går att lära sig". Med det sagt är erfarenhet i sig inte ett krav, men har du tidigare kunskap från liknande arbete eller relevant utbildning inom området är det meriterande.

Vi letar efter någon som,
  • Har god kunskap inom IT
  • Är serviceminded och trivs bra i kundmöte
  • Har manuellt B-körkort (Servicebil nyttjas i tjänsten)
Tjänsten inleds med en introduktion där du kommer utbildas i våra system och produkter, där du ges alla grunder som krävs för tjänsten.

Ansök redan idag!

Tjänsten är på heltid, kontorstider och utgår ifrån vårt kontor i Mölndal. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi tillämpar löpande rekrytering vilket innebär löpande urval och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Ansök genom knappen "Ansök nu" eller genom att maila till jobb@kassacentralen.se

Vi ser fram emot att höra från dig!
Kassacentralen i Väst AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 juni 2024 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KassaCentralen är ledande inom branschen och har över 35 års erfarenhet med ett 60-tal anställda i hela Sverige. Vi hjälper företag förenkla försäljningsprocessen med våra egenutvecklade produkter inom betallösningar. TruePOS passar till flera olika branscher så som restauranger, livsmedelsbutiker, detaljhandel, bagerier och kedjor. Vi ser till att våra kunder är nöjda från start — från beställning till leverans.