Hoppa till innehåll
Provectus Consulting AB logotyp

IT Tekniker / IT Support i Västra Götaland

Publiceringsdatum
28 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Jonas Carlqvist
Email
Vill du vara med och starta Provectus nästa kontor?

Vi är i ett expansivt skede och kommer att etablera ett nytt kontor i Göteborgsområdet. Vi söker dig som kan vara med redan från början i etableringen.

Är du tekniskt lagd, har höga ambitioner och vill vara med att leverera kompletta IT-tjänster med spets?

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik, gillar att med driv och entusiasm ta ansvar för dina egna insatser såväl som andras, är en god lagspelare och har tidigare erfarenhet av support och kundkontakter.

Hos oss har man stora möjligheter att påverka sin framtida arbetsplats och sin personliga utveckling. Vi anser att en god arbetsmiljö präglas av samarbeten, ansvar och egna initiativ vilket skapar vårt vinnande team som gör verklig skillnad.

Skicka in din ansökan (personligt brev och CV) redan idag då urval sker löpande!

Arbetsuppgifter

I rollen som tekniker så arbetar du både tillsammans med andra såväl som självständigt med att hjälpa våra kunder med deras IT, har direktkontakt med kunder och arbetar praktiskt både på vårt kommande kontor i Göteborg och ute hos kund runt om i Västra Götaland med teknisk support kopplat till klienter, nätverk, server och annan kundspecifik ansluten utrustning.

Arbetsuppgifterna är mycket varierande och kan innefatta installation, uppgradering och underhåll av datorutrustning, applikationer och nätverksutrustning. Stötta slutanvändarna med deras frågeställningar, lösa akuta problem som uppstår samt vägleda våra kunder i IT relaterade frågeställningar.

Som tekniker hos oss så har man mycket kundkontakt och vi värdesätter därför att du är förtroendeingivande, har en positiv attityd och är van att ge personlig service. För att lyckas bra, så behöver man behärska en god kommunikationsförmåga på svenska och engelska i både tal och skrift.

Vem är du?

Du har en relevant utbildning alternativt likvärdig arbetslivserfarenhet, ett genuint tekniskt allmänintresse, är analytisk och duktig på felsökning och problemlösning. Du gillar att arbeta i en verksamhet där den positiva energin flödar och där samarbete och initiativförmåga värdesätts.

Du är positiv, engagerad och noggrann och har alltid som målsättning att ge kunden den bästa möjliga kvaliteten och servicen.

Du har redan några års erfarenhet av support och tycker det är roligt att arbeta praktiskt med supportrelaterade uppdrag. Det är viktigt för dig att du uppfattas som en kunnig och trevlig person. Du förstår att ett långtgående samarbete är ett framgångsrikt samarbete varför du är mån om att vårda dina relationer.

Du har goda kunskaper kring Microsoft Windows klient- och servermiljöer och kan det där med infrastruktur och Cloud så som Microsoft 365 och Azure på dina fem fingrar.

Körkort för personbil krävs för att kunna ta sig till kunderna. Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.

Välkommen med din ansökan till din nya framtid!
Provectus Consulting AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 maj 2024 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med ett stort engagemang, pålitliga konsulter och ett brett kunnande leder vi dig som kund till rätt nivå av IT lösning.
Hos oss får ni dessutom den uppmärksamhet som ni inte får hos de större leverantörerna. Med träffsäker projektledning och snabba leveranser, så levererar vi ett mervärde som är oöverträffat på marknaden.

Vi är en av de större leverantörerna av IT tjänster till privata vårdgivare i Skåne och har ett mycket gott samarbete med både kedjor i vårdsektorn och enskilda vårdgivare för att de ska få bästa möjliga service till bästa möjliga kostnad.

Vill du också ha roligt på jobbet och göra meningsfulla saker? Anslut dig till oss!