Hoppa till innehåll

Servicetekniker till Kaffegreven

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en serviceinriktad och teknisk person som trivs med att arbeta både självständigt och i team? Som servicetekniker är din huvudsakliga uppgift att serva, reparera och installera kaffe, vatten & varuautomater. Din vardag består av olika sysslor och oftast är ingen dag den andra lik.

Kaffegreven är ett Göteborgsbaserat företag som arbetar med att leverera kaffe- och fikalösningar till arbetsplatser. Vi levererar rikstäckande runt om i Sverige och har vårt kontor och showroom i Mölndal. Kaffegreven är en helhetsleverantör med ambitionen att sätta guldkant på arbetsplatsen. Tillsammans med kunden skräddarsyr vi unika fikalösningar och tänker utanför ramarna för att hitta nya koncept.

Du har en nära och daglig kontakt med våra kunder. Du jobbar tätt ihop med vår kundtjänst och vår sälj-och serviceenhet. I rollen förväntas du även skapa mervärde för kunden genom att vara lyhörd, positiv och uppmärksam.

Här blir du en del av ett mindre team med god sammanhållning. Känns detta som din nästa utmaning så tveka inte på att höra av dig till oss. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
19 augusti 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se