Hoppa till innehåll
Hedin Bil logotyp

Fordonstekniker Mercedes-Benz Personbilar

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa?
Hedin Bil består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Med drivna, motiverade och engagerade medarbetare är det alltid roligt att komma till arbetet!

Nu behöver vi stärka upp vårat sammansvetsade team med en Fordonstekniker på anläggningen i Mölndal.

Arbetsuppgifter
I rollen som Fordonstekniker kommer du i huvudsak få arbeta med:
 • Felsökningar
 • Motorservice
 • Underhåll
 • Reparationsarbete
På verkstaden i Mölndal kommer du främst att arbeta med bilmärket Mercedes-Benz. Du kommer vara en del av ett härligt team.

Det viktigaste är ditt engagemang och attityd att vilja utvecklas i rollen som Fordonstekniker. Som person värdesätter vi att du är positiv, ordningsam och ser möjligheter snarare än hinder. I rollen behöver du ha ett stort säkerhets- och kvalitetstänk. Du behöver vara noggrann och förväntas kunna förstå och följa instruktioner.
  Nyckelkompetenser/förmågor
  • Fordonsteknisk utbildning samt några års erfarenhet inom mekaniskt arbete
  • Tidigare erfarenhet av felsökning och servicearbete är meriterande
  • Du är en problemlösare och är serviceinriktad
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
  • God datorvana
  • B-körkort
  Varför arbeta med oss?
  Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja - vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.

  Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldrar lön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinbil.se
  Hedin Bil logotyp
  Sök jobbet
  Ansök senast
  31 augusti 2024 (46 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren

  Hedin Bil AB är ett dotterbolag till Hedin Mobility Group som är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer.

  Hedin Bil är en av Sveriges största marknadsplatser för fordon och fordonstjänster med 122 anläggningar runt om i landet och ca 3000 medarbetare. Visionen är att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

  Hela koncernen sysselsätter fler än 13000 personer och har cirka 270 anläggningar i 14 länder. Hedin Mobility Group representerar över 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader.