Hoppa till innehåll
Lundgruppen logotyp

Skadetekniker/plåtslagare

Publiceringsdatum
23 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Vi växer och vi behöver mer kompetent personal till vår anläggning i Skövde. Är du erfaren skadetekniker/plåtslagare som gillar bilar? Kom och jobba på vårt service och skadecenter i Skövde!

Vi söker dig som har en hög kunskap om dagens moderna bilar där tidigare erfarenhet av högvoltsystem och felsökning är meriterande.

Vilka är vi?
Vi är Meca anslutna och arbetar med alla bilmärken och husvagn/bilsfabrikat. Egen auktorisation på Fiat, Mitsubishi och underauktorisation på ytterligare ett antal bilmärken. Vår arbetsgrupp består av tekniker för husvagn/bil, personbilstekniker, skadetekniker, husbillackerare, personbilslackerare och plastreparatörer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Bilplåtslagare på våra olika märken där allt från vanliga demontering monteringsarbeten till felsökning och arbete med högvoltsystem ingår även byte av svetsade detaljer ex. bakskärmar.

På vår anläggning i Skövde kommer du att arbeta mot tydliga kvalitetsmål.

Du kommer att ingå i ett redan starkt team med engagerad personal där strävan efter kvalité och framgång är den gemensamma nämnaren.

Kompetenskrav

Vi söker dig med tidigare arbetslivserfarenhet i en liknande roll där kunden är i fokus. Tidigare tjänster som bilplåtslagare eller liknande inom fordonsbranschen är ett krav. Lång erfarenhet inom yrket är meriterande. Fordonstekniks utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning är ett krav. Du har goda data- och system-kunskaper och uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Dina arbetsuppgifter
Vi tror att du som söker är tekniskt kunnig, kommunikativ och självfallet stolt i ditt yrkesutövande. När du arbetar som bilplåtslagare hos oss ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet. Vi ser även att du är en problemlösare som drivs av att göra företagets kunder nöjda. Tjänsten innebär bilplåt, reparationer och felsökningar på personbilar, lätta lastbilar av de flesta märkena.

Personliga egenskaper
Du är flexibel, strukturerad, disciplinerad, effektiv i ditt arbete och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Eftersom tjänsten innehåller blandade arbetsuppgifter samt såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har en god samarbetsförmåga, även i pressade situationer. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner, men har inga problem att själv tänka utanför ramarna när en utmaning behöver lösas. Du inser värdet av att skapa långsiktiga kundrelationer.

Vi kan erbjuda dig
Vi förstår att våra medarbetare är den viktigaste faktorn för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid personalens välmående och arbetar aktivt för att bygga ett starkt lag och löpande individuell utveckling.

Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är en provanställning på 100 procent med placering i Skövde. Tillträde omgående. Tjänsten tillsätts så snart vi hittat en lämplig kandidat. Du arbetar efter ett överenskommet schema. Lönesättning är individuell.

Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan via mail: jobb@lundgruppen.se
Ämnesrad: Bilplåtslagare Skövde

Har du frågor om tjänsten kontakta:
Robert Svensson
robert@lundgruppen.se
0500-488080 1
Lundgruppen logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 juli 2024 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lundgruppen finns i Mariestad, Skövde och Götene. Vi är totalt cirka 22 anställda och arbetar med skadereparationer, service och lackering på personbilar och husvagnar/husbilar. Vi har nio olika auktorisationer på bilar, husvagnar och mopedbilar samt är Meca-anslutna.