Hoppa till innehåll
Lindströms Bil AB logotyp

Lindströms Bil i Skövde söker en servicetekniker

Publiceringsdatum
19 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Lindströms Bil är ett familjeföretag som finns på 7 orter. Vi värnar om att behålla den familjära känslan. Vi jobbar dagligen utifrån våra värderingar i Toyota Way och Lindström Way. Det är vad vi kallar BRiT - Best Retailer in Town! Vi är sedan mer än 50 år auktoriserade återförsäljare för Toyota och Lexus. Vi har fullserviceanläggningar med bilförsäljning, serviceverkstad och reservdelsförsäljning i Falköping, Skövde, Alingsås, Trollhättan, Borås, Jönköping och Värnamo. I Skövde finns även auktoriserad serviceverkstad för Lexus.

Lindströms Bil vinner Ichiban 2024 - Best Retailer in Town

Vi är på jakt efter en servicetekniker som vill ansluta sig till vårt kompetenta serviceteam i Skövde. Hos oss på Lindströms Bil kommer du få arbeta med ett av bilbranschen främsta varumärken, Toyota, och vår världsledande hybridteknik.

Om jobbet

Som medarbetare hos oss är du en del av ett team som utför alla typer av förekommande arbeten på en serviceverkstad såsom service, reparationer och montering av tillbehör.

Tillsammans arbetar du och dina kollegor för att utveckla avdelningen till den främsta serviceverkstaden i Skövde och det självklara valet för verkstadskunden.

Om dig

Vi förutsätter att du har ett stort intresse för bilar och teknik. Du har fordonsteknisk utbildning i grunden alternativt har du flera års dokumenterad yrkeserfarenhet som fordonstekniker. Har du även kompetens inom diagnostik och felsökning är det mycket meriterande.

För att lyckas i den här rollen hos oss ser vi att du är ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten, du drivs av det som i Toyotavärlden kallas "Kaizen" - ständig förbättring - och du är en prestigelös kollega som har förmågan att skapa god stämning och teamwork och som följer våra riktlinjer.

B-körkort och goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftlig, är ett krav.

För mer information om tjänsten kontakta Servicemarknadschef Patrik Ivarsson under perioden fram till den 12 juli och efter den 12 aug när han är tillbaka från sin semester.

Vi erbjuder dig
  • En familjär arbetsplats med tydlig företagskultur - Lindströms Bil är ett familjeföretag och vi värnar om att behålla den familjära känslan.
  • Trygghet - Bilbranschen befinner sig i ständig förändring och med Toyota och Lexus som varumärken ger det oss en stark position och trygg framtid.
  • Utveckling - Genom Toyota & Lexus genomför vi löpande kompetenshöjande utbildningar som utvecklar oss både personligt och professionellt.
  • Friskvårdsbidrag - Att du ska må bra är en självklarhet för oss, därför erbjuder vi bland annat friskvårdsbidrag.
  • Din egna förmånsportal - Som anställd hos oss får du tillgång till ett generöst utbud av förmåner genom Benify - marknadens ledande plattform för förmåner och därigenom skapar du ditt alldeles egna förmånspaket utifrån vad som är viktigt för just dig.
  • Försäkringar och pension - Vi är anslutna till kollektivavtal och du omfattas automatiskt av våra kollektivavtalade försäkringar och pension.
  • Pensionsrådgivning - Att vara anställd hos oss ska vara en investering för framtiden. Alla våra anställda har möjlighet till personlig pensionsrådgivning.
  • Ett förmånligt bilägande - Som anställd erbjuder vi dig förmåner som innebär ett enkelt och prisvärt bilägande.
Lindströms Bil AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren