Hoppa till innehåll
VertiGIS logotyp

Finance Manager till VertiGIS, Staffanstorp

Publiceringsdatum
22 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du verka i ett etablerad och framgångsrikt IT-företag? Om du dessutom vill ta en nyckelroll och triggas av den internationella miljön kan du vara den vi söker!

Som Finance Manager får du det övergripande ansvaret för både redovisning och ekonomistyrning av verksamheten i Sverige. Du rapporterar direkt till Group CFO för VeriGIS och leder själv ett lokalt ekonomiteam på två personer. Tillsammans med övriga i ledningsgruppen bidrar du till utveckling av bolaget på både kort och lång sikt. Samtidigt bli du en del av den globala ekonomiorganisationen med kolleger runt om i Europa och Nordamerika.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Övergripande ansvar för redovisningen inkl. årsbokslut med årsredovisning, deklaration och rapportpaket
  • Tillsammans med övriga i ledningsgruppen vidareutveckla verksamheten på såväl lång som kort sikt
  • Ledning och utvecklingen av bolagets ekonomifunktion och ekonomiteam
  • Löpande internrapportering och tillhörande månadsbokslut
  • Bidra med KPI-driven analys och definiera åtgärder och actions
  • Identifiera förbättringspotential i processer och arbetssätt inom och utom ekonomifunktionen och bidra med initiativ, analys och lösningar
  • Leda budget- och prognosprocesserna
  • Delta i koncerngemensamma utvecklings- och förbättringsprojekt
Kvalifikationer och erfarenhet

Du har relevant examen på högskolenivå och har sannolikt redan idag en ledande ekonomibefattning. Men vi är även öppen för dig med ambitioner och potential. Genom en kombination av erfarenheter inom ekonomi och drivet att ta helhetsansvar kan du bli en framgångsrik Finance Manager på VertiGIS. Du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska.

Personliga egenskaper

Du känner dig trygg i din redovisningskompetens, har en hög ambitionsnivå och vill vara med och påverka och bidra. Du söker förståelse och lösningar och agerar proaktiv för att utveckla såväl dig själv som ekonomifunktionen och verksamheten i sin helhet.

Vad erbjuder VertiGIS?

Som Finance Manager får du en central roll och genom de initiativ du tar har du stora möjligheter att påverka din vardag. Koncerngemenssamma projekt ger dig möjlighet att utvecklas vidare och vara en del av koncernens framgång.

VertiGIS ser det som en självklarhet att värna om alla våra talanger, bidra till att skapa förutsättningar för goda prestationer och hållbarhet i arbetslivet. Goda möjligheter till distansarbete finns.

Om VertiGIS

VertiGIS AB är ett etablerat och ledande IT-företag. Sedan 2022 ingår man i den globala koncernen VertiGIS där alla systerbolag utvecklar och säljer mjukvara som på ett eller annat sätt nyttjar GIS (geografiska informationssystem). VertiGIS koncernen finns etablerad i 50 länder, har över 5000 kunder och fler än 600 medarbetare. 90 personer arbetar på VertiGIS AB fördelat på fyra lokalkontor i Sverige varav Staffanstorp är huvudkontoret.


Läs mer på www.VertiGIS.com

I denna rekryteringsprocess samarbetar VertiGIS med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Pontus Lasson på 070 166 08 38, pontus.lasson@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

VertiGIS logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 maj 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren