Hoppa till innehåll
Nolato AB logotyp

Koncerncontroller till Nolato AB, Torekov

Publiceringsdatum
19 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du arbeta med redovisning och rapportering på koncernnivå i en framgångsrik börsnoterad svensk industrikoncern? Har du dessutom ett starkt intresse för IT och systemrelaterade uppgifter kan du vara den vi söker.

Som koncerncontroller får du en central roll i en liten och tight ekonomifunktion på koncernens huvudkontor. Gruppen ansvarar för konsolidering och rapportering av koncernen och präglas av hög kompetens och en prestigelös och stödjande anda. Rollen ger stora möjligheter till professionell utveckling och är perfekt för dig som trivs i den digitala miljön och gillar att arbeta med stora datamängder.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Assistera vid koncernbokslut
  • Delta vid sammanställning av koncernens interimsrapporter och årsbokslut
  • Erbjuda support i redovisnings- och systemfrågor till koncernens dotterbolag
  • Bygga eller implementera verktyg för effektivare finansiell rapportering.
Kvalifikationer och erfarenhet

Du har examen på högskolenivå och har arbetat med kvalificerade uppgifter inom revision och/eller redovisning. Kanske arbetar du redan idag med redovisning på koncernnivå men vi välkomnar även dig med goda förkunskaper och en stor portion ambition och driv. Inte minst värdesätter vi dina kunskaper och starka intresse för IT- och systemrelaterade uppgifter.

Dina personliga egenskaper är väl så viktiga som tidigare erfarenheter. Du är målmedveten i ditt arbete och trivs i mötet med kolleger, både lokalt och i koncernens dotterbolag runt om i världen. Rollen ställer krav på en hög analytisk förmåga och är perfekt för dig som är nyfiken och vill lära nytt och utvecklas tillsammans med oss.

Om Nolato

Nolato är en global koncern som utvecklar och tillverkar produkter främst i polymera material som plast, silikon och termoplastiska elastomerer (TPE). Koncernen arbetar nära kunder med ledande position inom områden som medicinteknik, läkemedel, konsumentelektronik, telekom, fordon, hygien och andra utvalda industriella områden. Genom nära samverkan med både kunder och leverantörer vill vi främja utvecklingen av innovativa produkter för att skapa större affärsnytta med minimal klimatpåverkan.

Koncernens utveckling, produktion och försäljning finns etablerad i mer än tio länder fördelat i Europa, Asien och Nordamerika. Erbjudandet omfattar flertalet teknologier huvudsakligen inom det polymera området och sträcker sig längs hela värdekedjan - från lösningsorienterad utveckling med hållbarhet i fokus fram till levererad produkt. Nolatos aktie är noterad på Nasdaq Stockholm som Large Cap-bolag i sektorn Industrials.

www.nolato.se

 

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Nolato med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Pontus Lasson på 070 166 08 38, pontus.lasson@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

 

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

 

Nolato AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 maj 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren