Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Onsite-tekniker söker till internationellt bolag i Malmö!

Publiceringsdatum
01 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en driven och engagerad person med intresse för IT och teknik? Vill du jobba som onsite-tekniker på ett stort bolag i Malmö? Då har vi det perfekta jobbet för dig!

Information om uppdraget:

För vår kunds räkning söker vi dig som är IT-intresserad och har erfarenhet av att jobba inom IT-support. För detta spännande jobb ser vi att du är intresserad av IT och teknik samt att du har god förmåga att arbeta inom Office-paketet, Active Directory, nätverk samt har god förståelse för hårdvara.

I rollen kommer du arbeta heltid från företagets kontor i centrala Hyllie med start omgående. Detta är en tillsvidareanställning som inleds med en sex månaders provanställning. Du kommer att vara anställd av oss på StudentConsulting och arbeta som uthyrd konsult av oss till kundens företag.

Detta söker vi:

* Erfarenhet av roller som onsite-tekniker, desksidesupport, IT-support eller liknande
* Erfarenhet av att installera och felsöka hård- och mjukvara
* God förståelse för nätverk och felsökningar
* Har erfarenhet av att arbeta med både hårdvara och mjukvara samt är bekväm med Office-paketet, Active Directory och KITE (Google Applications)
* Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska


Som person är ju kommunikativ och självgående. Du är nyfiken person med förmåga att tänka självständigt och lösa problem. Vi söker en prestigelös person som är öppen för att lära sig nya saker och villig att ta på sig olika typer av arbetsuppgifter och vara behjälplig .

Om du är redo att anta en utmaning och växa inom IT-branschen, ser vi fram emot din ansökan! Vi arbetar med löpande urval, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Sökord: Onsite-tekniker, IT-support, Desksite Support, Teknik, Hårdvara och mjukvara

Sökord: Onsite-tekniker, IT-support, Desksite Support, Teknik, Hårdvara och mjukvara
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 augusti 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com