Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Testingenjör till företag i landskrona

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Nu söker vi dig som testingenjör till ett team i Landskrona som värdesätter sammanhållning och ha riktigt roligt tillsammans. I den här rollen arbetar du med automatiserade tester, du scriptar och programmerar i objektorienterat språk. På företaget har testteamet en viktig och central roll och du kommer att arbeta parallellt med utvecklarna genom hela projektet. Ta chansen att bli en del av ett team med stor passion för testning och utveckling!

Om tjänsten:
Nu söker vi en testingenjör inom mjukvara till vår kund i Landskrona. I rollen som testingenjör arbetar teamet enligt V-metoden. Du är med tidigt i projektet och sätter upp kraven på produkten så att de är testbara från start. Därefter arbetar du nära utvecklarna genom hela projektet för att parallellt testa och upptäcka avvikelser. Du arbetar med automatiserade tester och scriptning, du programmerar i en objektorienterad miljö.

Du kommer att arbeta i ett testteam på 12 personer som består av 8 testarare och 4 testledare. Det här teamet drivs av en ledare som värdesätter sammanhållning högt. I detta kompetenta team arbetar du med kunniga kollegor från alla världens hörn. Här värdesätts ett öppet klimat där alla får ta plats och bidra med sina kunskaper och erfarenheter.

Vi söker dig som:
  • Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom maskinteknik, elektronik, mekanik, datateknik eller motsvarande
  • Har god vana att programmera i något objektorienterat språk
  • Har viss erfarenhet av automatisering och scriptning
  • Talar och skriver flytande i svenska samt engelska då båda språken används i det dagliga arbetet
Det är meriterande om du:
  • Har erfarenhet från branschen
Vidare kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet och vi tror att du som söker är en person med en hög teknisk förmåga som gillar att lösa problem och utmaningar. Du är nyfiken, målmedveten, strukturerad och har en god samarbetsförmåga.

Övrig information:
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Landskrona
  • Start: Augusti/September
  • Rekryteringsansvarig: Sofia Krook (sofia.krook@friday.se)
  • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 oktober 2024 (76 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?