Hoppa till innehåll

Packningsoperatör - Öresundschark, Malmö

Publiceringsdatum
23 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om tjänsten Arbetsuppgifter

Öresundschark söker en engagerad medarbetare som långsiktigt vill växainom företaget. I rollen kommer du att arbeta med packningen av köttprodukter främst köttbullar. Du kommer packatillverkade köttprodukter bestående av olika typer av köttsom nötfärs, vilt, fläsk, kyckling mm.

  • Styrning & optimering av produktionsutrustning som förpackningsmaskiner med mera
  • Roterande arbete inom packningen & pallningen
  • Utförande & dokumentering av kontroller kopplat till produktionen som temperatur, produktvikt i kvalitets- & spårningssyfte
  • Tillsammans med kollegorna aktivt jobba för förbättra resultatet kopplat till måltalen inom produktionen

    Arbetstider:Skiftarbete, tvåskift.

    Anställningsform: Tjänsten är på heltid och inleds med visstidsanställning på 6 månader för att sedan övergå till en tillsvidareanställning.

    Start för tjänsten: Omgående eller enligt överenskommelse

    Adress till arbetsplats: Spettgatan 1, 211 24 Malmö

    Om Öresundschark

    Öresundschark är ett familjeföretag som grundades 1997, företaget låg då placerat i den lille orten Svarte, i Ystad kommun.Sedan 1999 är företaget förlagt på Spettgatan centralt i Malmö.Öresundschark är en av Sveriges ledande producenter av köttfärsprodukter med en ambition att kunna leverera Sveriges godaste köttfärsprodukter till såväl detaljhandeln som storhushåll.Öresundschark har ständigt investerat i uppgradering av såväl maskinparken som faciliteten, detta för att upprätthålla högsta möjliga leveranssäkerhet.

    Krav och egenskaperKrav
    • Erfarenhet av livsmedelsbranschen
    • Truckkort A1-4
    • Svenska i tal och skrift
      Meriterande
      • B-Körkort
      • Erfarenhet inom BRC ,HACCP och 5S
      • Erfarenhet av en ledande roll som Team Lead eller liknande
      • Erfarenhet av arbete enligt LEAN
      Egenskaper

      Vi ser gärna att du är nyfiken och har ett starkt driv för att utvecklas och lära dig nya saker för att kontinuerligt kunna hjälpa till och utveckla produktionsprocessen. För att lyckas i rollen som Packningsoperatör behöver man jobba noggrant och strukturerat för att slutproduktionen skall hålla en jämn och hög kvalitet.Det är viktigt att man är samarbetsvillig och trivs med att arbeta tillsammans med andra då arbetet sker tillsammans med kollegorna. Matsäkerheten är av yttersta vikt och tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att att rutiner efterföljs.Kvalitet i arbetet är inte bara en förväntan, utan en grundläggande del av vår verksamhet.Du förväntas hålla en hög standard i allt du gör, från att följa säkerhetsföreskrifter till att säkerställa att alla produkter uppfyller våra kvalitetskrav.

      Då Öresundschark är i kraftig tillväxt letar de efter en medarbetare som på sikt vill växa internt.

      Vikt läggs även vid övriga personliga egenskaper.

      Lön

      Lön: Individuell lönesättning utifrån erfarenhet. Kollektivavtal enligt livsmedelsavtalet.

      Rekryteringsprocessen

      Marketpeople har en rättvis och enkel rekryteringsprocess där du ansöker om ett jobb på vår hemsida. Efter att du skickat in din ansökan så kommer du få ett mail om att genomföra AI-intervju med Hubert. Nästa steg är referenstagning sker digitalt med hjälp av Refensa. På slutkandidater kommer en juridisk bakgrundskontroll genomföras som du godkänner genom ansökan. Efter detta tar Öresundschark själva över processen.

      Ansök nu, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

      Om Marketpeople

      Marketpeople är ett rekryteringsbolag med gedigen erfarenhet, branschledande AI, stark digital närvaro & high tech. Vi levererar marknadens mest kostnadseffektiva, moderna & fördomsfria rekryteringsalternativ. Hos Marketpeople får alla sökande chansen att presentera sig och genomföra en intervju med vår AI vilket ger alla sökande samma förutsättningar.

      Byggt på tiotusentals genomförda rekryteringar och många år i kompetensförsörjningsbranschen ligger Marketpeoples spetskompetens i att skapa tids- & kostnadseffektivitet i varje rekrytering.

      Enkelt uttryckt: Beyond recruitment.

      Hemsida: www.marketpeople.se

      Ansök nu

      Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se