Hoppa till innehåll
Lassen Construction AB logotyp

Självgående snickare

Publiceringsdatum
25 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Lassen Construction AB vill expandera och söker självgående snickare som kan planera sitt dagliga arbete och även leda en eller två mindre rutinerade snickare.

Vi är ett modernt företag där ledordet är kvalité. Företaget är ISO-certifierade och vill hela tiden utvecklas för att bli bättre. Det finns tre avdelningar med anläggningsdykning, bygg och mark. Dessa tre avdelningar samverkar på en del projekt som gör oss unika och kan utföra projekt som få i branschen klarar av. Byggsidan utför, förutom de samverkade projekten, jobb åt kommun, företag och privatpersoner.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att driva och ansvara för det dagliga arbetet på plats och eventuellt även ha ansvar för att boka in UE, kompletteringsbeställa material etc. Detta sker i samarbete med vår projektledare som ska underlätta ditt arbete. Jobbet innefattar mer än bara snickeriarbeten, tex anlägga grund till tillbyggnader. Ibland kommer du jobba ensam, men oftast i team med en eller två till. Du kommer att bygga efter ritning men också lösa och klura på problem som det inte finns något färdigt facit till. I tjänsten ingår mobil för att kunna se och sköta dokumentation av arbetet.

Din profil

Din personlighet och inställning är viktigare än dina förkunskaper. Vi ser att du är en positiv person som gillar ordning och reda. Du gillar att driva projekten framåt och är lösningsorienterad när du stöter på problem.

Krav för tjänsten
  • Flera års erfarenhet som snickare.
  • Pratar och skriver flytande svenska.
  • B-körkort

Meriterande
  • Yrkesbevis
  • Erfarenhet av att arbeta i mindre byggföretag
  • Erfarenhet av att leda ditt dagliga arbete
  • BE-körkort

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en varierande tjänst med mycket frihet under ansvar. Du får möjlighet att lära dig och testa på nya arbetsuppgifter då vi samverkar över de olika avdelningarna.

Viktigast för oss är att du ska trivas och utvecklas både som människa och i din yrkesroll. Du kommer få full uppbackning och service från vår projektledare.

I tjänsten ingår fullutrustad servicebil, mobil och friskvårdsbidrag.
Lassen Construction AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 juni 2024 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren