Hoppa till innehåll
Lobus Bygg AB logotyp

Snickare sökes

Publiceringsdatum
12 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Stefan Persson Lobus Bygg AB
Email
Lobus Bygg söker nu två nya snickare som har yrkesbevis till vårt team.
Som snickare på Lobus Bygg ska du vara säker i din yrkesroll, noggrann och gärna kunna lösa problem självständigt. Vi är ett bolag som arbetar både mot företag och privatpersoner. Våra projekt besår mestadels av renoveringar, om- och tillbyggnationer men även större entreprenader. Vår ambition är att alla ska trivas och må bra. Vi är ett glatt gäng med bra sammanhållning som ser fram emot din ansökan!

stefan@lobusbygg.se
Lobus Bygg AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 juni 2024 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lobus Bygg AB

Ett byggföretag med totalansvar

Att kunna ställa upp snabbt och att alltid lägga ner det där lilla extra i varje uppdrag, stort eller litet, det är den filosofi som Stefan och Filippa Persson, ägare av företaget Lobus Bygg AB i Svalöv, alltid haft som ledstjärna. Ett företag som man övertog 2005, som dock varit verksamt långt tidigare, ända sedan 1960-talet. Nu erbjuder företaget tjänster inom hela byggsektorn. Allt vad gäller nybyggnation, renovering, om-eller tillbyggnad, byggservice, ritningar och bygglovshandlingar. Nu en totalentreprenör med ansvar för hela byggprocessen.
  • Vi är ett komplett byggföretag som utför uppdrag över hela
den västra delen av Skåne, säger Stefan Persson. Vi bygger lösvirkesvillor från grunden, renoverar kontor och lägenheter, vi monterar fönster och dörrar till olika företag och bostadsrättsföreningar. Anlitar man oss så tar vi det totala ansvaret även om det finns underentreprenörer med i byggandet. Det ger trygghet för beställaren och ett slutresultat med hög kvalitet.

Normgivande är kvalitet, noggrannhet och nytänkande

– Vi har inom företaget Lobus Bygg AB en strävan att alltid försöka bli bättre, analyserar Stefan Persson.

– Normgivande för vårt arbete är att våra kunder skall bli nöjda och att vår insats uppfyllt kraven på kvalitet och noggrannhet. Det innebär att alla medarbetare i det dagliga arbetet tar ett personligt ansvar, och att man strävar efter att utföra uppdragen med snabbhet och kvalitet. – Våra varierande arbetsuppgifter gör att det krävs medarbetare, som både är flexibla när det gäller lösningar av olika uppdrag, men också när det gäller kundkontakten. Mina medarbetare i företaget är ansvarsfulla, lojala och kunniga.
Våra snickares yrkesskicklighet är mycket betydelsefull i all vår verksamhet.

– Skulle det bli fråga om specialtjänster så har vi samarbetspartners i ett stort nätverk av företag inom alla områden. Det viktigaste för kunden är att ha endast en kontaktperson, vilket höjer effektiviteten och uppskattas av alla inblandade parter.

– Vi samarbetar med lokala yrkesskolor och tar in lärlingar.
Det ger impulser och nytänkande och bidrar till att utveckla byggbranschen, betonar Stefan Persson.

Nya uppdrag från återkommande beställare

En bra bekräftelse på att kvalitet och punktlighet lönar sig är, att företaget nyligen fick flera nya uppdrag från tidigare beställare i hård konkurrens med övriga aktörer på marknaden.

– Mycket trevligt när våra trogna kunder ger oss ytterligare förtroende, säger Stefan Persson.

– Det ger oss framtidstro och det är viktigt i vårt lilla företag. Trots att jag själv finns med dagligen ute på fältet är det dock mina duktiga medarbetare, som är huvudorsaken till företagets framgång. Samt naturligtvis min duktiga hustru Filippa, som är den som svarar för att den administrativa delen fungerar i vårt växande företag

– Nu tänker vi framåt och skall försöka att ytterligare stärka vår position på marknaden. Vi ser gärna att fler kunder vänder sig till oss beträffande önskemål om olika typer av tjänster, som vi alltid utför till en hygglig prissättning.