Hoppa till innehåll
Intenso Teknikrekrytering AB logotyp

Rekryteringskonsult

Publiceringsdatum
25 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Rekryteringskonsult - engineering, tech, IT till Malmö

Vi fortsätter att växa och behöver rekrytera en engagerad rekryteringskonsult till vårt kontor i Malmö!

Vi vill erbjuda dig en spännande framtid i ett av branschens mest framgångsrika rekryteringsbolag. Våra kunder består av stora världsledande företag likaväl som lokala mindre aktörer. Det ger oss en intressant bredd i de olika uppdrag vi arbetar med. Varför är vi framgångsrika? Vi arbetar i team på ett sätt som utmärker oss i branschen och vår produktportfölj ger kunderna fantastiska möjligheter att anpassa upplägget efter det faktiska behovet. 

Vi erbjuder
Vårt fräscha kontor ligger på Adelgatan i centrala Malmö, med direkt närhet till centralstationen. Vi är en flexibel arbetsgivare som välkomnar nya tankar och idéer med öppna armar, där effektivisering och digitalisering står i fokus. Vårt ersättningssystem är baserat både på dina egna prestationer och företagets gemensamma ansträngningar. Självklart får du pensionsavsättningar, sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag samt goda utvecklingsmöjligheter.

Vad har Tina Kervall, rekryteringskonsult, att säga om livet på Intenso?

"Jag valde Intenso för att det är ett företag med en prestigelös, platt organisation med ett starkt vi-tänk. Jag har fantastiska kollegor med tyngd inom sina respektive kompetensområden och vi har ett bra samarbete där vi stöttar varandra. Jag trivs för att vi har otroligt roligt tillsammans och att jag i mitt arbete får vara både en karriärcoach till våra kandidater och ett tekniskt rekryteringsproffs mot våra kunder."

Läs mer om vad resten av gänget har att säga om livet på Intenso.

www.intenso.se/karriar

Arbetsuppgifter
Som rekryteringskonsult arbetar du både självständigt och i nära samarbete med dina kollegor i rekryteringsuppdragen. Vi ger dig möjlighet att välja vad du vill fokusera på. Vill du ha mest fokus på försäljning, rekrytering eller båda två? Du bestämmer!

Du kommer också: 

  • Arbeta mot tydliga mål
  • Utveckla, fördjupa och förädla relationer genom kvalitativt rekryteringsarbete
  • Bidra till företagets utveckling genom ditt engagemang

Din profil

  • Arbetar idag som rekryteringskonsult eller konsultchef
  • Är social, utåtriktad och affärsorienterad
  • Har stort intresse och kunskap om människor, organisationer och ledarskap
  • Är en målinriktad, strukturerad och ordningsam person
  • Har förmåga att kunna hålla igång många projekt samtidigt
  • Det är meriterande om du har erfarenhet från rekrytering inom engineering, tech eller IT
Känner du igen dig i ovanstående beskrivningar gällande kompetens, erfarenhet och personlighet, så är du varmt välkommen att skicka in din ansökan omgående då urvalet kommer att ske löpande.

Kontakt och ansökan
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Christofer Dahlman på 0702-46 93 00.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

Om Intensogruppen
Intenso Teknikrekrytering ingår i Intensogruppen tillsammans med Säljpoolen, Intenso Interim Management och Masterhelp Jobb. Vi rekryterar ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Med Intensogruppens bredd kan vi erbjuda kunderna en helhet och smarta kundanpassade rekryteringslösningar. Intensogruppen har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Idag hanterar Intensogruppen över 700 rekryteringsuppdrag per år. 

Läs mer om oss på www.intenso.se/sv

Intenso Teknikrekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 maj 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup