Hoppa till innehåll
Interlift AB logotyp

INTERLIFT AB - Platschef med fokus på försäljning - Malmö

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Antal tjänster
1
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Per-Åke Nilsson eller Christina Hansson
Email
Telefon
Interlift AB befinner sig i en spännande och stark utveckling och behöver nu tillsätta en platschef på kontoret i Malmö, en säljande roll.

Vi söker en resultatinriktad, lyhörd lagspelare som har fokus på försäljning.

I din roll som platschef/platsansvarig kommer du ansvara för försäljningen och uppbyggnad av nya kunder samt upprätthålla vårt breda kundnätverk tillsammans med ett team, styra och leda verksamheten i Malmö, att gilla möten med nya och befintliga kunder ser vi som en självklarhet och är en del av din vardag.

Du skall vara affärsorienterad och brinna för att skapa långsiktiga affärer.

Vi ser gärna dig med en viss erfarenhet av lyft och lyftredskap men vi är intresserad av att hitta den "rätta" personen som passar in i rollen.

Du kommer utgå från vårt kontor i Malmö där vi också har en verkstad och bygger, färdigställer utrustning och redskap innan det skall ut till kund.

En del affärer kräver platsbesök vilket innebär att tjänsten också är till viss del resande och området sträcker sig från norr till söder i vårt avlånga land.

Vi erbjuder tjänste- /förmånsbil.

Kontinuerlig dialog med leverantörer är också en del av det dagliga jobbet.

Att tala inför grupp bör inte vara främmande.

Personalansvar är en del av tjänsten.

Så här ser vi dig:
  • En dokumenterad säljerfarenhet.
  • Mycket god kommunikationsförmåga, både skriftligt och muntligt på Svenska och Engelska.
  • Social och resultatorienterad person.
  • Självgående.
  • Lösningsorienterad.
  • IT kompetens (Office och affärssystem med CRM).
  • Gymnasie- /högskoleutbildning.
Vi ser gärna kvinnliga sökande till tjänsten.

Varför skall du jobba på Interlift AB

Interlift jobbar med visionen om att vara en av landets bästa arbetsplatser och erbjuder bl.a kollektivavtal och friskvårdsbidrag.

Med 30 års erfarenhet inom lyftindustrin har Interlift AB fått utmärkelsen som branschvinnare och erbjuder idag några av de mest välrenommerade samt marknadsledande varumärken inom lyft och materialhantering.

Under 30 år har Interlift AB skapat ett starkt varumärke i branschen och har idag också branschens bredaste kunskap inom lyft och materialhantering, att säkra jobbet med rätt utrustning.

Har idag ett brett nätverk av kunder som bl.a innefattar Industri, Bygg, VA, Kraft och energi, fordonslyft, hiss, marin och ett flertal andra branscher. Detta har gett oss en unik kompetens i att lösa även de svåraste och mest komplicerade utmaningarna inom lyft- och materialhantering.

Vill du vara med på en spännande framtid med ett stabilt företag och passar du in i profilen som vi söker, ser vi fram emot att få din intresseanmälan för den lediga tjänsten hos oss på Interlift AB.

Välkommen till oss!
Interlift AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren