Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Administratör till Tip Trailer Services

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en driven och självgående person som trivs i en serviceinriktad roll? Har du ett fordonsintresse eller arbetslivserfarenhet inom fordonsbranschen? Välkommen med din ansökan idag!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 3 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Tip Trailer Service. Det finns mycket goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

TIP Group är en av Europas ledande leverantörer av utrustningstjänster, med ett
omfattande nätverk som spänner över 130 platser i 18 länder i Europa.
Med 55 års verksamhet erbjuder vi lastbilar och trailers fullservicelösningar till våra
transport- och logistikkunder, från lastbils- och trailerleasing, uthyrning, underhåll
och reparation, till digitala lösningar och försäljning av begagnad utrustning. Var du än är, vad du än behöver så kan vi täcka ditt behov.

Arbetsuppgifter

I rollen ingår daglig uppdatering av våra interna tidrapporteringssystem och att säkerställa att workpacks är kompletta för att möjliggöra daglig fakturering enligt mål. Du ansvarar för uppföljning och rapportering av öppna timmar i PowerBI samt hantering av inköp till verkstaden och lagerhållning i PIMS. Dessutom ingår överföring av information till leverantörers applikationer, dagligt operativt arbete med garantier och servicekontrakt, samt hantering av daglig input i Workday. Du kommer även att supportera med ad hoc-relaterade uppgifter, såsom inköpsprocesser och påminnelser, samt ta emot kunder på plats i receptionen, via telefon och e-post.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad gymnasieutbildning
* Tidigare arbetslivserfarenhet inom fordonsbranschen är meriterande
* Mycket god systemvana
* Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

För att trivas i rollen tror vi att du är en flexibel och driven person som värderar noggrannhet i ditt arbete. Du är kommunikativ, proaktiv och trivs med att komma med egna idéer och initiativ. Din ambition driver dig att leverera hög kvalitet och du har en förmåga att snabbt anpassa dig till förändringar. Vi ser gärna att du kan arbeta självständigt, men också samarbeta väl med andra för att lösa problem. Ditt arbetssätt präglas av effektivitet och du har en positiv inställning till att ta dig an nya och varierade arbetsuppgifter.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.