Hoppa till innehåll
Kiviks Musteri AB logotyp

Logistik- & order koordinator

Publiceringsdatum
13 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker en logistik- & order koordinator till vår Supply Chain-avdelning

Som logistik- och order koordinator hos Kiviks Musteri är du en viktig länk i kedjan som säkerställer att vi har en god leveransförmåga och hög servicenivå till våra kunder.

Du kommer ingå i ett team om tre personer som koordinerar leveranser till våra kunder och mellan våra olika lager och fabriker. Du rapporterar till vår Lagerchef.

Ansvarsområde

Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att löpande hantera inkommande order och att koordinera våra olika leveransflöden.

Arbetsuppgifter
  • Orderhantering
  • Leveransbevakning
  • Koordinering av leveransflöden
  • Kontaktperson mot kunder, lager och leveransplanering
  • Transportbokning
  • Fakturahantering
  • Registerunderhåll i affärssystem t ex kundregister och prislistor
Vi erbjuder
  • En familjär företagskultur
  • Sveriges vackraste arbetsplats
  • Engagerande arbetsmiljö med välkända produkter
  • Korta beslutsvägar med stor möjlighet till påverkan
Vem är du?

Som person är du strukturerad och gillar ordning och reda. Du trivs i ett högt arbetstempo och är duktig på att hålla många bollar i luften. Vidare är du prestigelös, serviceinriktad och positiv. För att lyckas i rollen krävs att du är lösningsorienterad i allt du gör, kan sätta gränser och vara snabb på att fatta beslut.

Hos oss tror vi på att tillsammans hjälpas åt, att visa mod och ta ansvar samt att vara goda förebilder för varandra och våra kunder. Det är viktigt för oss att du delar dessa värderingar för att lyckas i din nya roll.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning och ytterligare eftergymnasial utbildning inom logistikområdet. Tidigare arbetslivserfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter är meriterande. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. God datorvana och erfarenhet affärssystemet M3 är meriterande.

Tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning 100% med placering i Kivik. Tillträde snarast.

Kontakt

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Nina Hjalmarsson, Supply Chain Director, via telefon 0731-46 77 15.
Kiviks Musteri AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 oktober 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Kiviks Musteri är ett familjeföretag i femte generationen som utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på frukter och bär. Med modern teknik och utpräglat miljötänkande tillverkar vi idag bl.a. must, cider, drycker, juice, marmelad, kräm och vin. Våra varumärken bygger på äkta, ärliga och närproducerade produkter som uppskattas av konsumenter som är intresserade av mat och dryck. Vi finns i Skåne, och Stockholm och har dessutom ett välbesökt besöksmål i Kivik med musteributik, restaurang & café samt Äpplets Hus med trädgårdar. Sedan 2015 har vi även ett besöksmål utanför Lund - Solnäs gård - med odling, trädgård och gårdscafé. Koncernen har ca 200 engagerade medarbetare och omsätter ca 700 MSEK.