Hoppa till innehåll
ONE Nordic AB logotyp

Region- / Projektcontroller till ONE Nordic AB, Malmö

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du arbeta i en verksamhetsnära controllerroll i ett ledande entreprenad- och servicebolag inom energisektorn? Om du trivs du en ett rörligt arbete med många kontaktytor kan du vara den vi söker.

Om tjänsten

ONE Nordic växer och behöver förstärka med ytterligare en controller. Du tillhör ekonomiorganisationen och rapporterar direkt till ONE Nordics ekonomichef. Du ingår i regionens ledningsgrupp men får även projektcontrolleransvar för utvalda projekt i andra delar av landet. Utgångspunkten är kontoret i Malmö men du reser med Sverige som arbetsfält.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Analysera och rapportera regionens- resp. projektens resultat och driva lönsamhet
  • Bidra i bokslutsarbetet
  • Med ekonomisk analys stödja och inspirera regionens chefer och projektledare
  • Samordna budget och prognosarbetet
  • Bidra med ekonomi- och systemkompetens
Vem är du?

Du har ekonomisk utbildning och flera års erfarenhet av kvalificerat arbete inom controlling/projektcontrolling. Kunskap om entreprenadverksamhet är en förutsättning och branscherfarenhet meriterande. Erfarenhet och intresse att arbeta verksamhetsnära värderas högt.

Du trivs i ett fritt arbete där du får användning av ditt strukturerade arbetssätt och goda självledarskap. Du är målmedveten och angelägen att utvecklas och lära nytt. Som person trivs du i mötet med andra, är pedagogisk och har förmåga att bygga förtroendefulla relationer.

Vi erbjuder

ONE Nordic erbjuder en ansvarsfull och fri roll som controller. Du får möjlighet att arbeta verksamhetsnära och direkt värdeskapande och samtidigt anta strategiska perspektiv för verksamhetens fortsatta framgång. Friskvårdsersättning och bil ingår.

Om ONE Nordic

ONE Nordic är ett av Sveriges ledande företag inom el-infrastruktur. Vi finns på cirka 40 orter runt om i landet och servar landets elbolag. Vi utför stora och små entreprenader inom el för industrin och sköter belysning och trafiksignaler i många av landets större städer. Med våra 1500 medarbetare har vi marknadens bästa kompetens för att underhålla, bygga, utveckla och optimera kundernas anläggningar. Vi ser till att elen når både hushållen och industrin, nu och i framtiden. Det är vi som bygger Sveriges hållbara energisamhälle!


Läs mer på one-nordic.se

Mer information och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med utgångspunkt i Malmö.

I denna rekryteringsprocess samarbetar ONE Nordic AB med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult på Meritmind, Pontus Lasson 070-166 08 38. Under v.29 tom v.31 kan det vara svårt att nå oss för frågor men återkom i så fall i v.32. Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 25e augusti.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

 

Vi välkomnar din ansökan!

 

ONE Nordic AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 september 2024 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren