Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Laboratorieingenjör sökes till VA SYD i Malmö!

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en driven och noggrann person med erfarenhet av laborativt arbete? Vill bidra till att säkerställa god vattenkvalitet för samhället? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu på uppdrag av VA SYD efter en laboratorieingenjör till Bulltofta Vattenverk i Malmö. Som laboratorieingenjör kommer du att utföra analyser på dricksvatten, avloppsvatten och miljöprover. Du kommer att blanda lösningar samt genomföra fysikaliska, kemiska och mikrobiologiska analyser. Rollen innefattar även administrativa uppgifter såsom registrering och avrapportering.

Tjänsten är förlagd på heltid med start i början av september. Du kommer arbeta 8:00-16:30 på vardagar, med möjlighet till flexibilitet och eventuell helgtjänstgöring en gång i månaden. Uppdraget sträcker sig tills årsskiftet med chans till förlängning.

Detta söker vi:

* Eftergymnasial utbildning med examen inom kemi, mikrobiologi eller likvärdigt
* Minst 6 månaders laborativ erfarenhet av ISO eller GMP
* Goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift

Som person är du noggrann, kommunikativ och samarbetar bra tillsammans med andra. Har du tidigare arbetat med vattenanalyser eller arbete i LIMS ses detta som mycket meriterande.

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka då inte utan sök tjänsten redan idag. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer!

Sökord: Laboratorieingenjör, VA SYD, Vattenverk, Provtagning, Labb

Sökord: Laboratorieingenjör, VA SYD, Vattenverk, Provtagning, Labb
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 augusti 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com