Hoppa till innehåll
Element Metech logotyp

Mät- & kalibreringstekniker

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du erfarenhet av industriell tillverkning och gillar mätteknik?
Då är det här jobbet för dig. Vi erbjuder dig utvecklande uppdrag i ett företag som befinner sig i en intressant utvecklingsfas där vi ger dig möjligheter att växa. Här får du också chansen att arbeta med kunder inom ett brett spektrum av svensk industri.

Arbetsuppgifterna är omväxlande, uppdragen utförs till största delen på vårt labb i Eslöv men även kalibrering och uppmätning på plats ute hos kund kan förekomma. Vi erbjuder dig flexibel arbetstid, kollektivavtal, friskvårdsmöjligheter samt föräldralön. Idag är vi 8 medarbetare på labbet i Eslöv och vi söker nu dig som vill bli en del av vårt team för att möta morgondagens utmaningar inom det mättekniska området.

Arbetsuppgifter:
 • Uppmätning av maskinbearbetade detaljer mot ritning både i vårt labb men även som konsult i kunds lokaler
 • Kalibrering av mätinstrument, framförallt inom Längd- och Momentområdet. Viss översyn och service förekommer.
 • Konsultuppdrag ute hos kund inom mät- och kvalitetsteknik.
 • Du kommer i ditt arbete att vara delaktig i enhetens planering av den dagliga verksamheten.
Kvalifikationer:
 • Du har en teknisk gymnasial bakgrund, eller inhämtat lämpliga erfarenheter praktiskt och teoretiskt i tidigare arbete, gärna inom finmekanik
 • Ett brinnande intresse och nyfikenhet för tekniken och gillar utmaningar och är som person noggrann med praktiskt handlag
 • God kunskap i ritningsläsning
 • Datorvana
 • Vi värderar egenskaper som kundfokus, flexibilitet samt att du trivs i ett prestigelöst klimat där laganda och engagemang värdesätts högt
 • Vi ser också att du arbetar bra i grupp och tar ansvar för dina egna uppdrag
 • Goda kunskaper i engelska, i tal och skrift.
 • Innehar körkort för bil
Alla kandidater med lämpliga kvalifikationer kommer att beaktas för anställning på grundval av objektiva arbetsrelaterade kriterier och utan hänsyn till följande: ålder, funktionshinder, etniskt ursprung, kön, civilstånd, ras, religion, ansvar för anhöriga, sexuell läggning eller könsidentitet eller andra egenskaper i enlighet med gällande gällande lagar.

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Fredrik Vilhelmsson, Site Manager, 072 391 62 38.
Element Metech logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 september 2024 (51 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Element är ett av de snabbast växande test-, kalibrering - och certifieringsföretagen i världen. Globalt har vi mer än 9000 briljanta kollegor i 270 städer och i 30 länder. Tillsammans delar vi ett ambitiöst syfte att "Göra morgondagen säkrare än idag".

Där bristfällighet inte är ett alternativ hjälper vi kunderna att se till att deras produkter, material, processer och tjänster är säkra, kompatibla och ändamålsenliga. Från tidig forskning och utveckling, genom komplexa godkännandeflöden och fram till produktion, stödjer våra forskare, ingenjörer och tekniker våra kunder för att uppnå säkerhet, produktkvalitet, hållbara resultat och marknadsandelar.

Vi är stolta över vår globala räckvidd, men du kommer även märka av den familjära känslan av att vara en del av ett mindre företag på Element. Vi ger dig möjlighet att ta ansvar för din karriär och belönas med utveckling.

Företag över hela världen är beroende av vår kompetens, uppmärksamhet på detaljer och den absoluta noggrannheten som finns i vårt arbete. Den roll vi har i att skapa en säkrare värld är mycket större än ett enskild företag.

På Element är vi alltid stolta över att sätta våra medarbetare i första rummet. Vi är en arbetsgivare med lika möjligheter som ser mångfald och integration som grundläggande för vår vision att bli
"världens mest betrodda testpartner".