Hoppa till innehåll
Vallåkra VVS- AB logotyp

VVS/Kylmontör

Publiceringsdatum
04 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Har du en passion för värmepumpar, samt vill lösa problem och göra skillnad? Vill du jobba inom ett mindre företag där du är en viktig person som syns och hörs samt får uppskattning för ditt arbete? Då har vi den perfekta tjänsten för dig, Hos oss på Wallåkra VVS behöver vi drivkraftig person med lite extra glöd för värmepumpar och felsökning.

Vi erbjuder:

Vi erbjuder dig en fantastisk arbetsplats där vi har en familjekänsla på företaget, du får uppskattning för det arbetet du utför samt så håller vi ihop som en familj vilket är väldigt uppskattat av våra medarbetare, vi erbjuder även högt i tak för den rätta kandidaten och har flertal förmåner som erbjuds när man varit hos oss ett tag.

Diversifierade arbetsdagar:

Hos oss är ingen arbetsdag den andra lik. Du kommer att uppleva en konstant förändring av arbetsuppgifter och arbetsmiljö. Våra kunder varierar från lantbrukare med behov av kostallsrenoveringar till andra anläggningar som behöver hjälp med tex spannmålstorkar, oljebrännare eller mindre reningsverk.

Dessutom gör vi de vanliga jobben som WC-renoveringar, golvvärmeinstallationer och en hel del värmepumpar av olika slag.
Här är ingen dag den andra lik, därför går även arbetsdagarna fort och man har kul på jobbet samtidigt som det är frihet under ansvar.

Kvalifikationer vi önskar se hos dig:
  • B-Körkort
  • Examen från rörläggarutbildning
  • Kompetens inom kyla eller bakgrund med värmepumpar
  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet inom branschen
  • Självgående
  • Inte rädd för att utmana dig själv och prova nya saker
  • Gjort både entreprenad och service
  • Säkert vattenkurs behövs inte, men är meriterande
Vid intresse för värme och kyla kan du få möjlighet till ett kylcertifikat.

Är du intresserad av att söka tjänsten?
Gör det genom att mejla in till oss ditt CV med ett personligt brev om dig själv. E-post till: nina@wallakravvs.se. Vi berättar mer om tjänsten vid en intervju.

Varmt välkommen redan idag då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet i annonsen eller när vi träffat den rätta personen som skriver på.
Vallåkra VVS- AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 augusti 2024 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är det lilla företaget med de stora möjligheterna!

Företaget startades 1983 och har sedan dess utfört bygdens VVS-installationer. Vi har lager, butik och verkstad i Vallåkra. Därmed kan snabba leveranser och reparationer säkerställas samt utföras. Vår långa erfarenhet inom branschen gör att vi har bred kunskap från äldre installationer till nyinstallationer.