Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
16 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Fältsäljare till Staffanstorp

Är du intresserad av en spännande roll som säljare mot den svenska och danska järnvägsmarknaden? Då har du kommit rätt! 

Vi erbjuder
Hos Safetrack blir du en del av ett ekonomiskt välmående företag med patenterade och unika produkter. Vi står inför en expansionsresa och söker en resvan och affärsdriven fältsäljare som vill vara med på resan. Safetrack är ett världsledande, välmående och stabilt företag som tillverkar och distribuerar kabelanslutningssystem till över 80 länder världen över samt förser järnvägsindustrin med material och maskiner.

Vad har Johan Båvhammar, VD, att säga om tjänsten och företaget?

"Safetrack är ett mångfasetterat företag där vi utvecklar, konstruerar, tillverkar, marknadsför och säljer system och produkter över hela världen. Vår vision är att fortsätta växa på den globala marknaden samt på vår inhemska marknad med försäljning av järnvägsrelaterade produkter. Genom att erbjuda marknaden den högsta tänkbara servicenivån är vårt mål alltid att vara kundens förstahandsval. Vi ser ingen gräns för hur långt vi kan nå.

I vårt DNA har det alltid funnits en gemenskap där alla blir sedda och möts. Vi kommer alltid att försöka bibehålla de goda sidorna som finns i ett mindre företag men med de stora företagens möjligheter. Vi är flexibla och oftast väldigt snabba i beslut. Här finns stora möjligheter för individen att göra karriär inom företaget då vi hela tiden strävar efter att expandera på en världsmarknad." 

Vad tycker Patrik Jörud, Sales / Product Manager, om livet på Safetrack?

"Jag är utbildad inom ekonomi har arbetat inom olika säljfunktioner på flera stora företag. Det mest stimulerande med jobbet är mötet med olika företag och individer samt att bygga relationer. Att identifiera nya affärsmöjligheter och generera intäkter för Safetrack är också något som driver mig. 

Att arbeta på Safetrack innebär snabba affärsbeslut och frihet under ansvar. Vi har möjlighet att påverka och göra förändringar både inom och utanför företaget. Arbetsmiljön är utmärkt och det råder ömsesidig respekt bland kollegorna. Alla strävar mot samma mål, och det finns en stark känsla av sammanhållning. Dessutom är våra produkter mycket intressanta, vilket gör arbetet ännu roligare." 

Om tjänsten
Som säljare hos oss bearbetar du nya och befintliga kunder på den svenska och danska järnvägsmarknaden. Du bearbetar beslutsfattare som inköpare och chefer och har direktkontakt med leverantörer. Du ansvarar för hela säljprocessen och sätter egna mål. Viss teknisk support till kunder förekommer och du har ett nära samarbete med kollegor på innesälj, administration samt våra tekniker. Tillsammans ser ni till att våra kunder får marknadens bästa service.

Arbetet utförs i huvudsak resande med vår demonstrationsbuss för kundmöten och demonstrationer mot t.ex. arbetsledare och spårabetare. Räkna med ca 50 övernattningar per år.

Din profil
Du har erfarenhet av självständigt försäljningsarbete inom B2B, gärna inom teknisk försäljning. Som person är du kommunikativ och trivs i en aktiv roll där du säljer in och demonstrerar produkterna för kunderna. Vi ser också att du har:

  • Dokumenterad erfarenhet av B2B-försäljning
  • Stort affärssinne samt tekniskt kunnande och intresse
  • Resultatinriktad och initiativrik
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Goda IT-kunskaper, Officepaketet
  • Körkort

 Vi vill att du bor i närheten av Safetracks huvudkontor och tillverkning i Staffanstorp, där du ihop med dina kollegor spenderar din arbetstid när du inte är ute och reser.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Marie Gummerus. Du når Marie på 08-514 816 42.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Producent av kabelanslutningssystem och leverantör av Järnvägsmateriel sedan 1988
Safetrack Baavhammar AB har sedan 1988 utvecklat samt marknadsfört system för applicering av förbindningar/kabelanslutningar för signal, jord och driftströmmar till järnvägsindustrin samt för katodskyddsinstallationer inom offshore, pipeline och byggnadsindustrin. Utvecklingen sker i stor utsträckning i eget laboratorium.

Systemen distribueras över hela världen med egna återförsäljare eller via det amerikanska företaget, STANLEY som är en av världens största verktygstillverkare.

Till produktportföljen har också många nya produktgrupper utvecklats, som olika typer av rälsgående lättare fordon och järnvägshjälpmedel och maskiner samt även produkter för Polis, brottsplats och räddningsväsendet. Dessutom representerar Safetrack® en rad olika välrenommerade internationella företag på olika marknader i världen.

SAFETRACK Baavhammar AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 juni 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup