Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Teknisk säljare / Sales Engineer till OEM Automatic

Publiceringsdatum
15 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du ett brinnande intresse för teknik och vill ta nästa steg i din karriär? Vill du dessutom bli en del av en spännande utvecklingsresa inom teknik? Här får du möjlighet att arbeta i spännande projekt med en bredd av företag som utvecklar framtidens teknologi. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos OEM Automatic AB.

Om företaget



OEM Automatic AB grundades 1974 och är idag en av Europas ledande leverantörer av komponenter för industriautomation. Med ett brett sortiment från ledande tillverkare ges kunden en unik möjlighet att samla sina inköp från samma leverantör. Genom hög marknadsnärvaro, kunskap och service hittar vi de absolut bästa och mest kostnadseffektiva lösningarna för kunden. Vår organisation präglas av teknikorientering och drivs framåt genom nära och utvecklande kundrelationer. Vi är en dynamisk och prestigelös arbetsplats där du som person har stora utvecklingsmöjligheter att ta för dig för att växa i din roll tillsammans med oss.

Se mer om produktområdet Computer Vision >>här<< .

Arbetsuppgifter

I denna tjänst blir du en del av teamet som arbetar inom produktområdet Computer Vision vilket inkluderar komponenter för lösningar inom bland annat AI, streckkoder och kameror etc. Du utgår ifrån kontoret i Malmö och ansvarar för att bearbeta den danska marknaden som ditt distrikt. Som teknisk säljare tar du en konsultativ roll i kontakten med kunden och har främst kontakt med R&D, konstruktionsavdelningar och projektledare hos kund. Du arbetar med hela försäljningsprocessen och ditt försäljningsarbete kretsar kring att identifiera affärsmöjligheter och skapa mervärde gentemot kund genom projektförsäljning till befintliga och nya kunder. Med en hög närvaro och ett fokus på att skapa mervärde för kunderna genom konsultativ försäljning kommer du vara en nyckelperson i att identifiera affärsmöjligheter och utveckla försäljningen. Tillsammans med produktexpert från teamet tar du fram rätt komponenter utifrån behovsanalys och driver projektet framåt med kunden.

Du ingår i ett sammansvetsat försäljningsteam och rapporterar till företagets ledning. Rollen innebär nära samarbete internt med övriga avdelningar för att kunna uppfylla kundbehoven på bästa sätt. Resor och övernattningar förekommer i tjänsten där du ansvarar för att planera och strukturera upp din tid själv.

* Behovsanalys och projektledning för att ta fram rätt komponenter till kund
* Utveckla relationer med befintliga kunder och aktivt söka efter nya kunder
* Kontakt med leverantörer, inköp och logistik

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Något års erfarenhet av B2B-försäljning i en liknande roll, alternativt att du kommit i kontakt med indirekt försäljning i form av projektledning eller likvärdigt tekniskt arbete
* God teknisk förståelse
* Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Starkt meriterande med kunskap i danska i tal och skrift
* B-körkort

För att trivas i rollen ser vi att du drivs av en nyfikenhet att förstå kundens behov och motiveras av att på kreativa sätt ta fram olika tekniska lösningar. Du tar stort eget ansvar för ditt arbete och räds inte att ta egna initiativ för att komma framåt. Som person är du målfokuserad och räds inte för att ta kontakt med nya människor. Vidare har du en god social förmåga, lyhördhet och besitter en styrka i att bygga långsiktiga relationer. Du är en lagspelare och trivs med att arbeta i nära samarbete med dina kollegor. Slutligen ser vi att du är självgående och trivs i en roll där du får arbeta med frihet under ansvar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 juni 2024 (46 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.