Hoppa till innehåll
MIAB AB logotyp

Account Manager

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Säljare till Malmö

Vill du vara med och skapa framgångsrika affärslösningar och samtidigt utveckla din egen karriär? Då är rollen som säljare på MIAB något för dig! Vi söker en passionerad och driven individ som trivs med att arbeta i ett ambitiöst team och brinner för att bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Låter det som du? Då ska du läsa vidare!

Vi erbjuder
Som säljare hos oss erbjuds du en spännande möjlighet att bli en del av ett geografiskt spritt säljteam med kollegor i Malmö, Göteborg, Stockholm och Linköping. Du får chansen att arbeta med marknadsledande lösningar inom ett brett spektrum av branscher och ges stor frihet att påverka och utveckla affärer både internt och externt. Hos oss får du en självständig roll med möjlighet till flexibelt arbete och en arbetsplats där din positiva energi och professionella inställning uppmuntras och uppskattas.

Om tjänsten
Tjänsten som säljare på MIAB innebär att du proaktivt skapar och utvecklar affärsförslag baserade på kundens behov. Du bygger långsiktiga relationer, bearbetar potentiella kunder och bidrar till tillväxt och nya affärer inom våra olika kundsegment. På MIAB är vi dedikerade till att leverera högkvalitativa tjänster inom specialstädning, bygg, vård & omsorg, hotell & fartyg, kontor & fastighet, handel, offentliga affärer och hemstäd. 

Arbetsuppgifter

  • Skapa attraktiva tjänstelösningar för nya kunder
  • Utveckla och bibehålla långsiktiga affärsrelationer
  • Proaktivt bearbeta potentiella kunder
  • Delta i säljteamets tillväxtstrategier och affärsutvecklingsprocesser 

Din profil
Vi söker dig som brinner för försäljning och har en stark känsla för service. Du är en relationsbyggare med hög energi och positiv attityd. Du är resultatorienterad och drivs av att göra affärer. Dessutom är du självgående med förmåga att planera och strukturera ditt arbete effektivt. 

Kvalifikationer

  • Minst tre års erfarenhet av tjänsteförsäljning eller liknande roller
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Excel och PowerPoint
  • Förståelse för ekonomi och kalkylering
  • Körkort 

Välkommen att bli en del av MIAB och ta steget mot en spännande och utvecklande karriär inom försäljning!

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Daniel Bjerndal. Du når Daniel på 0720-920963.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

MIAB AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juni 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup