Hoppa till innehåll
Peab AB logotyp

Platschef

Publiceringsdatum
05 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Vi på Peab Anläggning i södra Skåne driver många spännande anläggningsprojekt och söker nu dig som vill driva dessa projekt tillsammans med oss. I vår grupp finns bred praktisk kompetens, lång erfarenhet och god laganda. Nu behöver vi komplettera teamet med en platschef.

Om tjänsten

Som platschef hos oss ansvarar du för att driva våra lokala anläggningsprojekt från uppstart till avslutat projekt tillsammans med våra arbetsledare och yrkesarbetare. Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling.

Du har ett genuint intresse för branschen och för dig är det viktigt att utveckla dig och ditt team. Dina insatser kommer att bidra till såväl företagets framgång som till en bättre arbetsplats. I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära:
* Personal- och ekonomiansvar.
* Ansvar för arbetsmiljö-, miljö- samt säkerhet inom dina projekt. * Utveckla goda och långsiktiga kundrelationer.
* Se affärsmöjligheter och ta dessa i hamn med god lönsamhet.
* Bevara och utveckla långsiktiga kundrelationer.
* Främja sammanhållning och bygga laganda.

Placeringsort kommer att vara Peabs platskontor i Malmö men du kommer att ha ditt arbetsområde i södra Skåne.

Kravprofil

Vi söker dig med relevant högskole- eller yrkeshögskoleutbildning inom anläggning och/eller erfarenhet av anläggningsprojekt. Du har praktisk erfarenhet av ledarskap och trivs i rollen som ledare.

Du är engagerad både i det dagliga arbetet och i planeringen på längre sikt. Som ledare visar du på gott omdöme även under tidspress och du följer upp de åtaganden som ligger på ditt bord. Dessutom kräver platschefsrollen att du har god datorvana och har kunskap att hantera produktionsadministration.

Du behöver goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift samt körkort B.

Det är meriterande om du har motsvarande erfarenheter från liknande roller i andra företag. Gärna i branschen.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Vi rekryterar fortlöpande så vänta inte med din ansökan.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta biträdande arbetschef Simon Mårtensson, simon.martensson@peab.se eller HR-partner Marcus Eriksson, marcus.eriksson6@peab.se.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Peab AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.