Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Peab Asfalt AB är ett dotterbolag inom Peabkoncernen och är ett av Sveriges största företag inom tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt. Vi har starkt innovationsfokus för mer klimatsmart asfalt och tog täten i branschen för att minska koldioxidutsläppet vid lanseringen av ECO-Asfalt.

Om tjänsten

Vi söker en engagerad platschef till nordöstra Skåne med placering i Hässleholm.

Som platschef är du en nyckelperson med ett ansvar för våra olika projekt inom ett geografiskt område. Du är den som skapar ett gott arbetsklimat för de som ingår i ditt team och ser till att effektivitet, lönsamhet samt kvalitet uppnås i alla led.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära:

  • Planera och leda projektet utifrån satta ekonomiska ramar från början till slut
  • Personalansvar där du leder dina teammedlemmar genom en nära och bra dialog
  • Arbetsmiljöansvar, miljöansvar samt säkerhetsansvar inom dina projekt
  • Utveckla goda och långsiktiga kundrelationer, ansvar för kunder och försäljning inom ditt område

Vem söker vi?

Som person är du positiv och gillar att kommunicera och ha många olika kontaktytor. Du har förmågan att överblicka helheten och har ett affärsdriv och ekonomisk medvetenhet i ditt sätt att tänka och agera i arbetet. Du har en god förmåga att möta kunders behov genom ett aktivt kontaktskapande och vårdande av befintliga relationer.

Vi ställer krav på att du har:

  • Minst 5 års erfarenhet av att arbeta i en arbetsledande ställning inom beläggningsentreprenader
  • Van av att hantera och planera arbetet utifrån budget
  • Mycket god datorvana
  • Goda kunskaper i svenska språket både skriftligt och muntligt
  • B-körkort

Ansökan

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt

Vid eventuella frågor är du välkommen att ta kontakt med arbetschef Fredrik Nilsson på telefon 0733-37 17 06.

Ingen kontakt/återkoppling under perioden 12/7 - 5/8 pga semester.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Peab Asfalt AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 september 2024 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.