Hoppa till innehåll
Nordisk Clean Solutions logotyp

Utvecklingsingenjör -produktutveckling inom miljöteknik

Publiceringsdatum
17 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Nordisk Clean Solutions, ett ledande bolag inom utvecklingen av hållbara grovdiskmaskiner, expanderar och söker nu en engagerad Utvecklingsingenjör med fokus på miljöteknik. Är du en ingenjör med specialkompetens inom kemi, kemiteknik eller materialteknik? Brinner du för miljö och hållbar utveckling? Då kan du vara den vi behöver för att vidareutveckla vår teknik och våra produkter!

Om tjänsten

Som Utvecklingsingenjör hos oss kommer du att arbeta i en dynamisk miljö där du har möjlighet att påverka och driva utvecklingen av våra miljövänliga grovdiskmaskiner. Du kommer att tillhöra vårt forsknings- och utvecklingsteam och jobba med att förbättra och innovera våra system och produkter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Utveckling av miljöteknik: Fokusera på utvecklingen av biogranuler och andra miljötekniska lösningar för våra kommersiella grovdiskmaskiner.

  • Laboratoriearbete: Genomföra experiment och tester för att bedöma och förbättra prestandan hos våra produkter samt dokumentation kring utvecklings- och laboratoriearbetet.

  • Teknisk expertis: Bidra med teknisk support och kunskap till vårt team och våra kunder för att säkerställa bästa möjliga lösningar.

Vi söker dig som
  • Har en ingenjörsutbildning inom kemi, kemiteknik, materialteknik eller motsvarande.

  • Har erfarenhet av eller intresse för produktutveckling inom miljöteknik, speciellt relaterat till maskiner och processer.

  • Är analytisk och har god förmåga att arbeta självständigt samt att driva projekt framåt.

  • Har utmärkta kommunikationsfärdigheter och kan hantera både interna och externa relationer professionellt.

Om Nordisk Clean Solutions

Nordisk Clean Solutions är pionjärer inom utvecklingen av grovdiskmaskiner för en hållbar framtid. Våra innovativa lösningar är designade för att minska vatten- och kemikalieanvändningen dramatiskt samtidigt som de levererar exceptionella rengöringsresultat. Vi finns med huvudkontor i Malmö och dotterbolag i Frankrike, Tyskland, Indien och Singapore. Tillsammans är vi 80 medarbetare varv c:a 60 finns i Malmö. Vi är en del av Sandberg Development, en familjeägd koncern som investerar i hållbara innovationer.

Läs mer om oss på www.nordiskclean.com.

Ansök idag!

Är du redo att bidra till en hållbarare framtid och utveckla nästa generationens grovdiskmaskiner? Skicka in din ansökan nu!

I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering. Sista ansökningsdag är 2024-06-05

För frågor rörande rekryteringen kontakta ansvarig Rekryterare Lisa Alsterberg - lisa.alsterberg@roirekrytering.se

Anställning hos: Nordisk Clean Solutions

Omfattning: Heltid och tillsvidare

Placeringsort: Malmö

Vi ser fram emot att välkomna dig till Nordisk Clean Solutions!
Nordisk Clean Solutions logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 juni 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren