Hoppa till innehåll
RÅÅ S AB logotyp

HR-chef till Råå S i Helsingborg

Publiceringsdatum
21 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
En roll för dig som vill driva förändring och sätta HR i första rummet! 

Vi söker nu en ledare inom organisationen för att visa vägen fullt ut för såväl medarbetare som organisationen i stort. Vi ska bli ”The Manufacturer of choice” inom koncernen, och för att vi ska lyckas med HR-arbetet i företagets utvecklingsresa behövs just du. Detta är rollen för dig som vill arbeta i en växande organisation där din nyckelroll skapar förutsättningarna för vår framgång! 

I rollen som HR-chef... 

är du en del av ledningsgruppen och du rapporterar direkt till VD. Du har ett helhetsansvar för företagets alla HR-frågor och trivs med att både vara strategisk som operativt nära. Du har en direktrapporterande och tillsammans driver ni HR-arbetet och förändringsresan framåt. Vi befinner oss i en fas av tillväxt och ökad produktivitet, vilket gör att HR-arbetet är både spännande och viktigt som aldrig förr. Om du lyfter på en sten hittar du alltid saker att göra, och om du har bra idéer och får gehör för dem finns det inga begränsningar för vad du kan åstadkomma.

Några av dina viktiga arbetsuppgifter är att: 

  • Att representera HR fullt ut i ledningsgruppen och säkerställa att HR-aspekter beaktas vid beslutsfattande, i linje med företagets strategi.

  • Att stödja och utveckla chefernas kompetens genom skräddarsydda workshops, individuell coaching och utbildningar.

  • Att utveckla, implementera och upprätthålla HR-policys och strategier för att säkerställa överensstämmelse med lagar och företagets värderingar.

  • Att erbjuda daglig HR-support till cheferna, inklusive hantering av HR-relaterade frågor och vägledning vid behov.

  • Att leda rehabiliteringsprocesser och ansvara för en säker och hälsosam arbetsmiljö genom lämpliga arbetsmiljöåtgärder och förebyggande åtgärder för medarbetarnas välbefinnande och produktivitet.

För att lyckas i rollen som HR-chef... 

är din personlighet otroligt viktigt för oss! Du behöver ha förmågan att få andra att lyssna och arbeta mot samma mål, vara smidig i din kommunikation och samtidigt stadig i din kunskap om hur vi ska ta oss framåt. Som person är du drivande och lösningsfokuserad, där förändring och genomförande är något du motiveras av. Självklart älskar du utveckling och har ett inre driv som ger extra kraft till vår redan starka motor. I övrigt anser du att laget är starkare än jaget och arbetar för att gemensamt nå nya framgångar! 

För att söka rollen behöver du... 
  • Ha en relevant eftergymnasial utbildning inom personalvetenskap eller beteendevetenskap.

  • Du har en gedigen erfarenhet som HR-chef från en producerande miljö. Du har helt enkelt varit med förr och står stabil i din kunskap. 

  • Då vi har en amerikansk ägare ingår det internationella samarbeten som du har erfarenhet av sedan tidigare.

  • Du har erfarenhet av att ha arbetat med såväl tjänstemän som kollektivanställda sedan tidigare.

  • Är flytande i svenska och engelska, i såväl tal som skrift. 

Vårt företag Råå S AB... 

grundades 2011 och var från början som ett innovationscenter där nya produkter utvecklades. Detta resulterade i en produktionsanläggning för vår senaste innovation on! ®, en helt vit, tobaksfri nikotinpåse.

I slutet på 2018 flyttade vi till våra nuvarande lokaler och under 2019 expanderade marknaden för våra produkter kraftigt och företaget blev en del av Altria Group. Efterfrågan på de vita tobaksfria nikotinpåsarna är hög och on!® fortsätter växa. Produkterna finns idag tillgängligt i Sverige, USA och Storbritannien. 

Anläggningen är byggd för att hantera snabba produktionsomställningar då vi har en bred produktportfölj. Vi växer och utvecklas ständigt och idag arbetar över 100 personer tillsammans som en multifunktionell enhet. Är du mer nyfiken på att läsa mer om vår produkt besök sidan: https://www.onnicotine.se/ 

Är du intresserad... 

är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV, alternativt med din LinkedIn URL. Urval sker löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag, men sista ansökningsdag är 30/4 2024.

För att garantera en rättvis och icke-diskriminerande rekryteringsprocess tar vi ej emot personliga brev. I stället kommer relevanta kandidater att få svara skriftligt på samma frågor för att säkerställa lika möjligheter att förklara sin erfarenhet relaterad till rollen.

I den här rekryteringen samarbetar med Råå S AB med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Lina Friberg på lina.friberg@roirekrytering.se

Anställning hos: Råå S AB 

Lokalisering: På vårt huvudkontor och produktion i Helsingborg 

Omfattning: Heltid 

Start: Enligt överenskommelse  

 

RÅÅ S AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren