Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
25 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Peugeot erbjuder en samlad mobilitetslösning med person- och transportbilar, scooters, cyklar och en lång rad tjänster. Under åren har bilmärket utvecklats till en ledande aktör på flera områden, bland annat när det gäller innovativ design, lättviktsteknik och bränsleeffektiva motorer. Märket ingår i PSA-koncernen som är världens sjätte största och Europas näst största biltillverkare. I Sverige är K.W. Bruun Autoimport AB generalagent för Peugeot sedan 1998. Företaget är en del av K.W. Bruun & Co , som är en av Nordens största privatägda bilkoncerner. I Danmark har företaget sålt Peugeot sedan 1952 med stor framgång.
Till K.W. BRUUN Automotive Sverige söker vi nu en Business Coach och vi letar efter dig som är kommersiellt driven och har ett passionerat intresse av att lära ut och förmedla budskap.

Tjänstens ansvarsområden
I rollen som Business Coach kommer du att arbeta med stötta och utveckla våra återförsäljare i B2B-affären. Anläggningar med mer etablerad B2B-försäljning kallas Professional Centers. I din roll ska du stötta befintliga Centers men även driva arbetet med att öppna nya. Du kommer att arbeta med samtliga våra varumärken som är Peugeot, Citroën, Opel, DS & Mitsubishi.
  • Säkerställa att Återförsäljarens B2B standarder uppfylls
  • Säkerställa att resp. Centers når sina B2B mål
  • Planera och genomföra B2B-konferenser
  • Coacha våra återförsäljares försäljningschefer, transportbils- och B2B-säljare
  • Beräkna stöd vid större B2B affärer som återförsäljaren offererar
  • Internt samarbeta med ledning och Key Account Managers för att utveckla företagsförsäljningen
  • Vara återförsäljarens kontaktperson när det kommer till B2B-Affären
Kvalifikationer och krav
  • Dokumenterad bransch- och B2B-vana på minst 3 år
  • Möjlighet och vilja att resa i tjänsten motsvarande omkring 70 övernattningar per år
  • Utbildning inom försäljning med inriktning B2B är meriterande
  • Vana av att hålla presentationer och utbildningar är önskvärt
  • Erfarenhet av bilbranschen där du arbetat med B2B försäljning
  • Kunskap om bilfinansiering
  • Goda Excel-kunskaper
  • B-körkort
Tjänsten har fast månadslön och tjänstebil ingår.

Vi erbjuder

Din arbetsplats kommer vara i våra fräscha lokaler på huvudkontoret i Malmö i en öppen kontorsmiljö. Vi har näst intill alla funktioner inhouse, vilket gör att det är en kort väg från tanke till handling. Här kommer du att vara en del av ett ambitiöst team som kännetecknas av engagemang, professionalism, högt tempo och goda utvecklingsmöjligheter. Vår personalkultur kännetecknas av en informell miljö samt att vi har en öppen och ärlig dialog. Dessutom omfattas vi av kollektivavtal och erbjuder andra fina personalförmåner.
Ansökan
Tjänsten har placeringsort Malmö och är en heltidsanställning som vi planerar att tillsätta omgående, därför sker urvalsprocessen löpande och vi ser fram emot din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!
K.W. Bruun Automotive AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 maj 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

K.W. Bruun & Co är en av Nordens största och mest innovativa bilimportörer - Vi bygger vår framgång på förståelse, fokus och 100 års erfarenhet K.W. Bruun & Co är en koncern som ägs av en familjefond med rötter som sträcker sig tillbaka till1914, då grundaren K.W. Bruun sålde de allra första bilarna. Idag är vi en av Nordens största bilimportörer med bil- och reservdelsimport av bilmärkena Peugeot, Citroën, DS, Opel och Mitsubishi i Danmark och Sverige. Koncernens fokusområden är Bilimport, Digital innovation och Investering. Under en sexårsperiod har K.W. Bruun & Co fördubblat sin omsättning till 9,4 miljarder. kronor och mer än femdubblat sitt resultat till över 800 miljoner kronor. Dessa resultat har uppnåtts genom en effektiv affärsmodell, en ambitiös organisation och en utpräglad vinnarkultur där det är en kort väg från tanke till handling - en affärsstrategi och kultur vi även kallar Agile och C.A.R.E. Koncernen sysselsätter ca. 500 kompetenta och ambitiösa medarbetare, vilka med en agil affärsstrategi, förståelse, noggrannhet och goda affärsinsatser skapar förutsättningarna för vår framgång och samtidigt fortsätter att skriva berättelsen om K.W. Bruun & Co. 2020 grundades Classic Car House A/S, en kommande unik mötesplats för människor med hängivenhet och kärlek till klassiska bilar. www.kwbruun.com Primära bolag i i K.W. Bruun-koncernen K.W. Bruun & Co K.W. Bruun Invest A/S K.W. Bruun NxT A/S K.W. Bruun Import A/S K.W. Bruun Automotive A/S (Peugeot, Citroën, DS, Opel Danmark) K.W. Bruun MMC A/S (Mitsubishi Danmark)K.W. Bruun Automotive AB (Peugeot,Citroën, DS, Opel Sverige) K.W. Bruun MMC AB (Mitsubishi Sverige)K.W. Bruun Logistik A/S K.W. Bruun Logistik AB Bilabonnement A/S Classic Car House A/S Quickpoint A/S Gran Turismo Cars A/S