Hoppa till innehåll
Emploid logotyp

Emploid söker LIA inom B2B-försäljning - Emploid

Publiceringsdatum
19 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om oss

Emploid är ett rekryteringsföretag med bas i Malmö som erbjuder rekrytering och bemanning med individfokus, engagemang och kontinuitet - för både små och stora företag. Vårt sätt att arbeta är en dynamisk hybrid mellan traditionell rekrytering och headhunting som kombinerar traditionell annonsering, search och ett stort nätverk av både kandidater och företag för att hitta rätt för både arbetssökande och arbetsgivare.

Säljavdelningen på Emploid består idag av vår grundare, tillika Senior Account Manager, vår Head of Sales, en Senior Account Manager och en Account Manager. Som LIA hos oss kommer du att få stöttning och har alla förutsättningar att lära dig av personer med gedigen erfarenhet av försäljning.

Om tjänsten

Att göra din LIA hos oss på Emploid innebär att du kommer få en god inblick i hur det är att bedriva B2B-försäljning inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Du kommer introduceras i samtliga moment i säljprocessen där den största delen av ditt arbete kommer bestå av att boka möten samt fungera som support gentemot vår säljorganisation med tillhörande säljadministration. Mer specifikt kommer du komma i kontakt med:
  • Identifiering och prospektering av kunder
  • Mötesbokning via telefon och andra relevanta forum
  • Introduktion i säljmötet
  • Sambesök på säljmöten digitalt och fysiskt
  • Löpande uppdatering och kategorisering av säljdata och dokument
  • Arbeta i bolagets CRM-system
  • Kundidentifiering och marknadsanalyser
Vi är ett företag som ständigt vill utvecklas och uppmuntrar därför dig att komma med färsk input till organisationen!

Om dig

Vi söker dig som studerar en eftergymnasial utbildning med inriktning försäljning och som är på jakt efter en LIA där du får arbeta hands-on med försäljning. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och vilja att lära dig försäljning inom rekryterings- och bemanningsbranschen. För att trivas i rollen tror vi att du är resultatorienterad och mån om att göra allt i din makt för att leverera goda resultat. Du är kommunikativ och trivs som bäst när du får prata med människor, och är därmed inte rädd för att ta kontakt med kunder via telefon. Utöver detta behöver du:
  • God dator- och systemvana
  • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
Har du rätt inställning och viljan att lära dig så kommer du att lyckas tillsammans med oss! Vi tror på effektiva, kommunikativa och rättvisa rekryteringsprocesser och värdesätter därför ett professionellt och affärsmässigt agerande gentemot personer i vår omgivning.

Övrig information

Start: Hösten 2024

Omfattning: Heltid

Plats: Malmö

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila jim.hansson@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: rekrytering, bemanning, personal, HR, försäljning, B2B-försäljning, Account Manager, rekrytering, service, talent aquisition, Malmö, Lund
Emploid logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 maj 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Emploid är byggt på en stark vision och drivkraft om att alla företag förtjänar samma engagemang, kontinuitet och erfarenhet som endast stora företag traditionellt fått inom rekrytering och bemanning. Med nätverksbaserade kontaktytor identifierar vi rätt personal för ert företag och samtidigt drömjobbet för dig som vill vidare i karriären.