Hoppa till innehåll
K-Fastkoncernen logotyp

Konstruktionschef

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker nu en Konstruktionschef till K-Prefab, Region Syd.

Som Konstruktionschef ansvarar du för ett team med konstruktörer och samordning av projekteringen i regionen. Du jobbar i nära samverkan med försäljning, entreprenad och produktion i både våra egenutvecklade projekt och på vår externa marknad. Du ansvarar för avdelningens kvalitet, ekonomi och arbetsmiljö. Att stötta konstruktörerna med statiska beräkningar samt våra säljare i anbudskedet utgör en del av arbetet. Vid behov leder du projektering i enstaka eget projekt.

Personalansvar för konstruktörerna, där utveckling av medarbetare och rekrytering/kompetensförsörjning är en betydelsefull del, ingår och eftersom dessa arbetar både på vårt kontor i Hässleholm och Malmö förväntas du också arbeta på båda orterna.

Din placering kan vara Hässleholm eller Malmö och du rapporterar till Regionchefen i Syd.

Bakgrund och egenskaper
Du är högskole- eller civilingenjör med minst 5-10 års erfarenhet inom konstruktion och har god kännedom om stomprojektering, statik och byggteknik.

Vi vill att är du en ansvarsfull och engagerad person som har utmärkt förmåga att skapa och behålla förtroendefulla relationer. Ledarerfarenhet är meriterande, dock inget krav. Viktigast är att du har goda ledaregenskaper, trivs i en ledande roll och mår bra av att hjälpa andra att utvecklas.

Vi erbjuder
En spännande roll med varierande uppgifter där vi tillsammans med våra systerbolag i K-Fastigheter bland annat projekterar våra egenutvecklade projekt från bygglov och arkitektur till grundläggning, byggteknik och stomme.

Som Konstruktionschef Syd är du även medlem i regionens ledningsgrupp med möjlighet att påverka regionens fortsatta utveckling.

Ansökan
Intervjuer kommer att ske löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast, dock senast 13 september 2024.

Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Max Hultman (Regionchef Syd), telefon 0722111519.

Nu ser vi fram emot din ansökan!

K-Prefab är en komplett stomentreprenör som bygger och utvecklar framtidens hållbara flerfamiljsbostäder, kontor, offentliga byggnader samt industri- och lantbruksbyggnader med våra stomkoncept. Vi är en rikstäckande aktör med åtta produktionsanläggningar runt om i Sverige. Våra engagerade och kompetenta medarbetare är vår främsta tillgång i en effektiv organisation som säljer, projektleder, projekterar, tillverkar och slutligen monterar våra betongstommar.

K-Fastkoncernen logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 september 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Koncernens verksamhet omfattar aktiv fastighetsförvaltning, projektutveckling och byggnation i egen regi samt produktion av prefabricerade betongstommar. Idag är vi ca 600 anställda i koncernen.