Hoppa till innehåll
Macavoy AB logotyp

Teknisk chef till Nitator Stainless Steel

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Markus Holmgren
Telefon
Ansök nu
Vill du arbeta i utvecklingsprojekt från idéstadie till att sätta maskinen på marknaden, i nära samarbete med våra kunder? Vill du vara med på en förändringsresa? Vi kan erbjuda dig en roll med stor påverkans- och utvecklingsmöjlighet.

Mer om bolaget

Nitator Stainless Steel utvecklar komplexa lösningar i rostfritt stål. Vi kan erbjuda design, tillverkning, montering, testning samt installation & service av utrustning enligt våra kunders önskemål – allt i rostfritt stål. Vi levererar till såväl nationella som internationella kunder, främst inom livsmedelsindustrin. Genom vår kompetens, vårt stora engagemang och nyfikenhet ligger fokus på att skapa framgång för kunderna på ett hållbart sätt. Vi ser mångfald, jämlikhet och dynamik som konkurrensfördelar.

Nitator Stainless Steel AB är ett privatägt väletablerat företag som grundades 1920, med kontor och produktion i Helsingborg. Vi är idag ca 60 anställda och omsätter ca 115 MSEK.

Teknikavdelningen och uppdraget
Vi arbetar idag väldigt nära våra kunder och hjälper dem förverkliga sina idéer genom vår gedigna kunskap inom mekanikkonstruktion och produktion i rostfritt stål. Vi är duktiga på att förstå kundernas applikationer och att konstruera för tillverkning. Utöver utvecklingsprojekt tillsammans med våra kunder driver vi även interna projekt som produktutvecklingsprojekt, säljprojekt och förbättringsprojekt. Vi vill bli ännu bättre i att leverera hög kundnöjdhet och korta ledtider med kostnadseffektiva processer. En viktig del i uppdraget är att utveckla och förbättra processerna samt formera och utbilda organisationen.

Du kommer att ha tillgång till ett dedikerat och engagerat team med konstruktörer, beredare och teknisk dokumentation som resurser i projekten mot kund. Som Teknisk chef kommer du att sitta i företagets ledningsgrupp.

Dina ansvarsområden är:
  • Personal- och budgetansvar för Teknikavdelningen
  • Säkerställa erforderliga resurser och kompetenser
  • Övergripande ansvar att gällande processer, rutiner och verktyg används av avdelningen
  • Utveckling av processer, rutiner och verktyg
  • Övergripande ansvar för att produktionen får ett fullständigt underlag för tillverkning
  • Prioritering av projekt och produktionsunderlag
  • Tillse att myndighetskrav och standarder gällande projekt och tillverkning hålls uppdaterade och tillgängliga
  • Tillse att stöddokument hålls uppdaterade och tillgängliga
  • Försäljning av designuppdrag
  • Tillse att personal i gruppen arbetar aktivt med att säkerställa de projekt och uppdrag som inkommer bolaget. Att vid brister registrera avvikelserna i dokumenthanteringssystem AM-system för möjlighet till långsiktig lösning.
  • Vara väl förtrogen i bolagets kvalitetssystem och arbeta därefter.
  • Integrera projektstrukturen så den blir förenlig med även andra avdelningars sätt att arbeta och rapportera, kommunicera och följa upp så att det finns transparens i ERP systemet
  • Vara delaktig i PULS möte med produktion
Vem söker vi?
Vi ser att du är civilingenjör/högskoleingenjör inom maskinteknik eller motsvarande erfarenhet. Du har ett genuint teknikintresse och började kanske karriären som konstruktör? Du arbetar kanske med utvecklingsprojekt eller investeringsprojekt i industrin? Du trivs även med att leda och utveckla människor. Vi ser att du har minst ett par års erfarenhet som projektledare/teknisk chef inom tillverkande industri, helst i verksamhet med LEAN/WCM struktur.

Som person är du framåtlutad, nyfiken, lyhörd, prestigelös och har ett agilt förhållningssätt. Detta är en roll med många kontaktytor så du måste ha god förmåga att bygga relationer med kunder / intressenter och prata med folk på olika nivåer. Du gillar att vara en del av och bygga team där medlemmarnas styrkor kompletterar varandra. Du blir en ambassadör för Nitator Stainless Steel där vi vill sätta kunderna i fokus, skapa en arbetsplats som är inkluderande och kännetecknas av mångfald, samt hållbarhet. Vi är ett relativt litet företag, vilket innebär att man arbetar operativt nära verksamheten. Vi är i förändring, något som du gillar och triggas av.

Våra kunder är internationella vilket innebär att engelska kommuniceras dagligdags i tal och skrift. Kan du tyska så är det en fördel och flytande svenska krävs mot vår produktion. Vi ser även att du är flink med ERP system, Officepaket etc. för att bidra till digital struktur och utveckling inom bolaget.

Lär känns oss lite bättre via denna introduktionsfilm:
https://www.sebroschyr.se/video/61C825431

Vi har även en interaktiv broschyr: https://www.sebroschyr.se/NitatorStainlessSteel/WebView/

Låter det intressant? Ta kontakt eller sök direkt!

I denna rekrytering har Nitator Stainless Steel tagit hjälp av Macavoy AB och du ansöker med ett uppdaterat CV och ansökningsbrev på www.macavoy.se. Vi arbetar med löpande urval. Därför uppmuntrar vi dig att inte vänta för länge med att skicka in din ansökan. Om du har frågor avseende tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Markus Holmgren på Macavoy, 0735-19 54 81.

Vi ser fram emot din ansökan!
Macavoy AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 oktober 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Macavoy AB är den lilla rekryteringsbyrån med de stora kompetenserna. Macavoy är specialiserad på rekrytering av chefer, projektledare och specialister med teknisk bakgrund. Läs mer om Macavoy på www.macavoy.se och följ oss gärna på LinkedIn för att ta del av vad som händer: http://linkedin.com/company/macavoy-ab/