Hoppa till innehåll
Envidan logotyp

Mjukvaruingenjör till Envidan i Malmö

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en talangfull mjukvaruingenjör som brinner för att göra skillnad inom hållbarhet och mjukvaruutveckling? Vill du vara en del av ett konsultingenjörsföretag dedikerat till att leverera kvalitet inom vattenförsörjning, avloppshantering och klimatanpassning? Då vill vi höra från dig!

Jobbet och teamet

Du kommer att spela en nyckelroll i att utveckla Envidans mjukvarulösningar för den svenska marknaden. Idag består teamet av två seniora utvecklare i Malmö, men teamet kommer att växa med fler utvecklare inom snar framtid. Förutom de nära kollegorna i Malmö kommer du att vara en del av en mjukvaruenhet med 20 engagerade kollegor i Danmark.

På Envidan är vi agila och har en ambition att kontinuerligt ligga i framkant av kundernas behov. Det kräver att både mjukvaruingenjörer och ledning tar ansvar för produktvisionen, den tekniska arkitekturen och lösningen, samt säkerställer kvaliteten i allt vi levererar. Du kommer att hjälpa till att säkerställa att Envidan driver vattenindustrin mot en mer digital och hållbar framtid.

Detta gör du genom att arbeta på ett strukturerat sätt för att säkerställa att vår mjukvara skalas både tekniskt och operativt - samtidigt som du förstår affärskraven, designar mjukvarulösningar, kodar, skriver tester och övergripande säkerställer kvaliteten.

Dina viktigaste arbetsuppgifter
  • Utveckla och implementera förfrågningar/funktioner i våra lokala mjukvarulösningar.

  • Arbeta nära andra utvecklare för att designa och underhålla applikationer/tjänster.

  • Felsöka kodningsbuggar eller funktionalitetsfel.

  • Delta i kodgranskningar och kvalitetsaktiviteter.

  • 3:e linjens support.

Vem är du?

Du har en bakgrund inom mjukvaruutveckling och kommer med teknisk expertis inom relevanta programmeringsspråk och ramverk. Du är passionerad för teknik och nyfiken på ny kunskap, med en förmåga att snabbt lära sig ny mjukvara och teknik. Det faller sig naturligt för dig att samarbeta med intressenter, vara en del av utvecklingsteam och du har erfarenhet av att arbeta i en agil utvecklingsprocess.

Din bakgrund
  • En kandidatexamen eller magisterexamen i datavetenskap, mjukvaruingenjör eller ett relaterat område.

  • Minst ett par års erfarenhet inom mjukvaruutveckling

  • Programmeringserfarenhet med C/C++, SQL och C#.Net.

  • Vi ser gärna att du har kunskap om Visual Basic.

  • Bekant med agila processer, DevOps och gärna intresse för Scrum.

Om Envidan

Vi tror att en bra arbetsmiljö och starkt samarbete är nycklarna till framgång. Du kommer att upptäcka att vi prioriterar en hälsosam balans mellan arbete och fritid, och ger dig friheten att organisera din arbetsdag efter dina behov. Vi har ett intresse för varandra och skapar en social miljö över hela Envidan.

Envidan är Nordens ledande specialist på vatten och avlopp med tre oberoende affärsområden: konsulttjänster, software och entreprenader. Vi värdesätter utveckling av nya idéer och vill vara en drivkraft i att möta framtidens utmaningar. Vi tror att innovation är vägen framåt, inte bara för oss utan för hela den skandinaviska VA-branschen. Därför investerar vi varje år 20% av vår vinst i forskning och utveckling där våra fokusområden är digitalisering och hållbarhet.

Vi erbjuder en inspirerande och positiv arbetsmiljö med starkt samarbete mellan våra kontor. Våra medarbetare har stora möjligheter att utvecklas, både genom våra interna kompetensutvecklingsprogram och genom ett stort utbyte med våra danska kollegor i moderbolaget Envidan A/S och våra norska kollegor i Envidan AS.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida: https://www.envidan.com/sv/

Intresserad av att höra mer?

Du är varmt välkommen att kontakta Head of Software, Sverige Thorben Føns på +45 41177627 eller thf@envidan.dk om du har några funderingar. Annars ser vi fram emot din ansökan!

Vi behandlar ansökningar konfidentiellt och kontinuerligt, och vi stänger jobbannonsen när vi har hittat rätt kandidat.

OBS! Under veckorna 29-31 har vi semester och processen står därför stilla. Vi tackar för ditt tålamod och hoppas att du har en fin sommar!

Envidan logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren