Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Systemutvecklare till ett globalt IT-företag

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en driven systemutvecklare med passion för att lösa komplexa problem och skapa innovativa lösningar? Här får du chansen att arbeta med spännande projekt och utvecklas i ett globalt bolag.Om tjänsten

Som systemutvecklare hos vår kund får du arbeta mycket med backend-utveckling och med globala team, vilket ger dig stora möjligheter till både personlig och teknisk utveckling. Teamet består idag av sju personer, med såväl seniora som juniora utvecklare, tekniker och projektledare. Teamet levererar tjänster inom automatisering och OCR-tolkning av stora fakturaflöden och i rollen som systemutvecklare kommer du att samarbeta med produktägare och andra utvecklare för att analysera krav och designa effektiva lösningar. Under ledning av erfarna tjänsteägare kommer du även att delta i spännande projekt som innefattar allt från arkitekturfrågor och utveckling till teknisk drift och kundrådgivning.

Du erbjuds:

 • Du kommer att ha möjlighet att utforska och vidareutveckla tjänster med hjälp av de senaste teknologierna och de mest avancerade verktygen.
 • Genom att delta i kundmöten som teknisk expert och bidra med lösningar får du en unik möjlighet att utveckla dina färdigheter och erfarenheter inom både teknik och kundrelationer.
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden


Arbetsuppgifter
 • Arbeta med backend-utveckling.
 • Analysera krav och designa effektiva lösningar.
 • Delta i spännande projekt som innefattar allt från arkitekturfrågor och utveckling till teknisk drift och kundrådgivning.


Kvalifikationer

För att trivas och lyckas i rollen behöver du tycka om och vara duktig på att dokumentera kod, systemdesign och samarbeta vilket bidrar till teamets och projektens framgång. Du har en stark analytisk förmåga, förstår kundkrav och tekniska lösningar. Du är också motiverad att hitta och implementera de bästa lösningarna för kunderna.

Vi söker dig som:

 • Tagit examen från en relevant IT-utbildning på kandidat- eller mastersnivå.
 • Har god kunskap och några års arbetslivserfarenhet av MSSQL, .NET C# och Powershell.
 • Har god kunskap och några års arbetslivserfarenhet av Visual Studio och Azure DevOps.
 • Erfarenhet av enhets- och integrationstestning
 • Talar och skriver obehindrat i både svenska och engelska.

Det är meriterande om du har

 • en civilingenjörsexamen.
 • Erfarenhet av plattformar som ABBYY, OCR-tolkning, ActiveBatch automation, containerisering, och teknisk kommunikation.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Målmedveten
 • Ordningsam
 • Ansvarstagande
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 augusti 2024 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se