Hoppa till innehåll
Kiviks Musteri AB logotyp

IT-supportspecialist

Publiceringsdatum
15 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker IT-supportspecialist till Kiviks Musteri!

Om tjänsten
Att jobba som IT-supportspecialist hos oss innebär att du ansvarar för IT-drift som stöttar hela organisationen. Det kan vara allt ifrån "Hej IT! Jag har glömt mitt lösenord." till "Nu öppnar vi en ny anläggning och behöver få nätverksinfrastruktur och allt annat upp och rulla!" Du stöttar våra medarbetare i brett spann av IT-relaterade frågor, både vad gäller mjukvara såväl som hårdvara, och du felsöker och åtgärdar problem när de uppstår.

För att göra det lite tydligare:
 • Ta emot och dokumentera supportärenden från medarbetare för att säkerställa att alla problem och frågor hanteras på ett effektivt sätt och att inget hamnar mellan stolarna.
 • Planera och åtgärda uppkomna problem i vår IT-miljö genom att använda din expertis och problemlösningsförmåga för att snabbt identifiera och lösa tekniska utmaningar.
 • Ha kontakt och följa upp med leverantörer när det behövs, särskilt i de fall där vi inte har intern kunskap för att lösa ett problem.
 • Ansvara för att skapa nya AD-användare när vi välkomnar nya medarbetare och se till att de har rätt behörigheter.
 • Konfigurera nya datorer och annan utrustning samt reparera och underhålla befintlig utrustning vid behov.
 • Hantera beställningar och ersättningar av trasig utrustning.
 • Delta aktivt i förbättringsprojekt och arbeta mot deadlines för att kontinuerligt förbättra och optimera vår IT-infrastruktur. Detta kan inkludera planering och genomförande av förebyggande underhållsåtgärder för att minimera driftstopp och problem i framtiden.
Vem är du:
För att trivas i rollen tror vi att du är en driftig och strukturerad person med stort IT- och dataintresse! Personliga egenskaper är viktiga för oss, och vi söker dig som är prestigelös och pedagogiskt som utöver IT-intresse även gillar att ge utmärkt service, är helt suverän på att bygga goda relationer och ser värdet i att samarbeta för att nå gemensamma mål.

Vi tror att du:
 • Har goda kunskap kring nätverk och Microsofts produkter (Windows/Office/Active Directory)
 • Har ett intresse för att hålla dig uppdaterad inom de senaste trenderna kring datorer och servrar.
 • Gillar att arbeta med support och att lyfta kunskapsnivån inom IT hos våra medarbetare.
 • Tycker om att ständigt utvecklas och ta dig an ny kunskap.
Hos oss sätter vi stort värde på att tillsammans hjälpas åt, ta ansvar samt är goda förebilder för varandra och våra gäster. Det är viktigt för oss att du delar dessa värderingar och att du är en person som ser lösningar före hinder och har ett positivt förhållningssätt till din arbetsplats och dina kollegor.

För att lyckas i denna roll
För att nå framgång i den rollen ser vi att du har minst 3-4 års erfarenhet av mångsidigt arbete inom IT branschen - Microsoft miljöer, tillhörande plattformar, tjänster och drift av dessa. Vi ser att du minst har 3 åring utbildning inom IT (högskola, universitet eller yrkesutbildning).

Du har goda kunskaper inom Windows Server och gärna erfarenhet från andra Microsoft-baserade produkter som Entra, Intune, Microsoft 365, AD, Exchange. Du tycker om att arbeta mot kund och har ett genuint intresse av kunders miljöer och utvecklingspotential.

Som person är du serviceminded, kommunikativ och lösningsorienterad och drivs av att hitta bra lösningar på komplexa tekniska utmaningar. Du motiveras av att presentera nya bättre anpassade lösningar för kundens IT-miljö och vill alltid ge kunden det där lilla extra genom att supportera och dela din kunskap. Du är självgående med en god förmåga att ta eget initiativ men likväl arbetar bra i grupp då vi arbetar mycket i team, delar erfarenheter och kunskap mellan oss. Du är strukturerad i ditt arbete och bra på att dokumentera, planera och nå uppsatta mål.

Krav att du behärskar svenska och engelska mycket väl i tal och skrift samt krav att du har B-körkort.

Vi tror att du under dina år inom IT jobbat med följande:
 • Server- och applikationsdrift (Exempelvis serveruppsättningar, patchning m.m.)
 • Active Directory
 • AWS-lösningar
 • Microsoft 365-suiten
 • Powershell och automatisering
 • Olika typer av projekt (så som migrerings- och införandeprojekt)
 • IT-säkerhet
Tjänsten
Placeringsort är natursköna Kivik på Österlen där du kommer rapportera till vår IT-chef.

Tjänsten är en tillsvidareanställning 100%. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontakt
Om du har frågor om tjänsten så kontakta gärna IT-chef Mikael Nielsen på 076-533 70 00.

Om Kiviks Musteri
Har du inte redan fått en bra känsla för oss så kan du läsa mer på vår hemsida om vilka vi är och vad vi brinner för. Förhoppningsvis vill du bli en del av oss!

Välkommen med din ansökan!
Kiviks Musteri AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 juli 2024 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Kiviks Musteri är ett familjeföretag i femte generationen som utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på frukter och bär. Med modern teknik och utpräglat miljötänkande tillverkar vi idag bl.a. must, cider, drycker, juice, marmelad, kräm och vin. Våra varumärken bygger på äkta, ärliga och närproducerade produkter som uppskattas av konsumenter som är intresserade av mat och dryck. Vi finns i Skåne, och Stockholm och har dessutom ett välbesökt besöksmål i Kivik med musteributik, restaurang & café samt Äpplets Hus med trädgårdar. Sedan 2015 har vi även ett besöksmål utanför Lund - Solnäs gård - med odling, trädgård och gårdscafé. Koncernen har ca 200 engagerade medarbetare och omsätter ca 700 MSEK.