Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Trafikplanerare med start omgående till Bergkvarabuss

Sista ansökningsdag
04 november 2024 (57 dagar kvar)
Publiceringsdatum
05 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en flexibel, strukturerad och initiativtagande person med bakgrund inom logistik? Är du dessutom tillgänglig omgående och vill bli en del av en dynamisk arbetsplats? Vi söker dig som trivs med att arbeta i högt tempo och vill bli en del av en av Sveriges ledande aktörer inom kollektivtrafik. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som initialt varar i 3 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Bergkvarabuss. Det finns mycket goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Bergkvarabuss AB är en av de största aktörerna inom den svenska bussbranschen. Företaget bedriver busstrafik inom områdena upphandlad kollektivtrafik, skoltrafik samt beställningstrafik. Verksamheten kännetecknas av entreprenörskap i kombination med personligt engagemang, proaktivitet och professionalism. Den svenska bussbranschen utvecklas snabbt med ett stort fokus på hållbarhet och teknisk utveckling där Bergkvarabuss är med och driver utvecklingen framåt. Koncernen är etablerad på ett 30-tal orter runt om i Sverige och har runt 2500 medarbetare.

Arbetsuppgifter

I rollen som trafikplanerare innefattar dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ansvara för trafikplaneringen från planeringsstadiet till genomförandet, där du säkerställer att trafikuppdrag genomförs enligt kundens behov och tidsramar. Du planerar både kort- och långsiktigt, med fokus på att fördela resurser effektivt, såsom att säkerställa att rätt förare och fordon är tillgängliga vid rätt tidpunkt. Under planeringsprocessen arbetar du nära säljavdelningen och hanterar eventuella justeringar som kan uppstå fram till leverans, vilket innebär att du kontinuerligt anpassar och optimerar planeringen för att möta förändringar och säkerställa en smidig genomförandeprocess.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:
* Planering och optimering av uppdrag
* Resursplanering och schemaläggning
* Nära samarbete internt med kollegor

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Arbetslivserfarenhet av en roll där du har arbetat inom logistik, personal/resursplanering eller likvärdigt
* Meriterande med eftergymnasial utbildning inom logistik, transport
* God dator- och systemvana, meriterande med erfarenhet av trafikplaneringssystem
* Mycket goda kunskaper i svenska, i tal och skrift

För att lyckas i rollen tror vi att du som söker är en flexibel person som har förmågan att anpassa dig till olika personer och situationer där du snabbt kan ställa om när förutsättningarna ändras. Vidare tror vi att du besitter förmågan att bibehålla lugnet i stressiga situationer och har förmågan att vara både detaljorienterad och helhetsfokuserad i ditt arbete. Du är noggrann, strukturerad och driver självgående arbetet i mål med god kvalitet i tid. Vidare är du lösningsorienterad och har kunden samt resenären i fokus. Du har en god kommunikativ förmåga och har lätt för att samarbeta med andra på ett lyhörd och smidigt sätt genom att lyssna och kommunicera. För att kunna hantera intensiva perioder på ett bra sätt är du noggrann med planeringen i ditt arbete och besitter en uthållighet kopplat till planeringen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Malmö (Öresundsterminalen)
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 november 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.