Hoppa till innehåll
Emploid logotyp

Tullspecialist - DSV - Global Transport and Logistics

Publiceringsdatum
20 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Brinner du för tullfrågor och gillar att lösa olika problem? Då kan det här vara en tjänst för dig! Vi har fått förnyat förtroende från DSV att hjälpa dem hitta sin nästa stjärna till tullavdelningen. Vi på Emploid sköter rekryteringsprocessen men tjänsten är en tillsvidareanställning hos DSV.

Om rollen

I tjänsten ingår du i DSVs tullavdelning som är en del utav organisationens Shared Service Centre. Tullavdelningen består idag av fyra personer och deras huvudsakliga fokus ligger på att supportera interna intressenter med rådgivning och stöd inom konkreta tullfrågor och tullärenden. På grund utav avdelningens syfte kommer dina arbetsuppgifter därför att variera beroende på verksamhetens behov samt förändrad lagstiftning och regelverk.

Följande arbetsuppgifter ingår i rollen som tullspecialist:
  • Svara på frågor från interna intressenter samt extern kommunikation med Tullverket
  • Administrera tullanläggningar
  • Efterkontroller av tulldeklarationer
  • Rapportera och åtgärda avvikelser
Om dig

För att passa i denna roll är du en person som har en utpräglad serviceanda och ambitionen att alltid sätta kunden i fokus. Du trivs med att ansvara för och driva ditt arbete självständigt med stöd från kollegor när det behövs, samtidigt som du ser noggrannhet och struktur som en självklarhet för att kunna utföra ditt arbete effektivt och kvalitativt. Vi tror du kommer ha roligt, prestera och trivas på jobbet varje dag om du drivs av att jobba i en omväxlande miljö där det i perioder är väldigt högt tempo. Du kan hantera struliga situationer och stress på ett bra sätt och har fokus på att komma vidare i ditt arbete.

Kompetenskrav:
  • Antingen utbildning inom tull eller ett par års tullerfarenhet
  • Du skall behärska svenska och engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet av spedition eller trafikledning är meriterande
  • God systemkompetens
Övrig information

Start: Omgående

Plats: Landskrona

Omfattning: Heltid

Lön: Enligt överenskommelse

Bakgrundskontroll kommer att genomföras på de kandidater som går vidare i processen.

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att mejla ansvarig rekryterare Helena Lork på helena.lork@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: tull. tullspecialist, tulladministratör, logistik, trafik, internationellt, Landskrona, Helsingborg, Lund, Skåne, heltid
Emploid logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 september 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

DSV är en dynamisk arbetsplats som främjar samhörighet och mångfald. De bedriver sin verksamhet med integritet samt med respekt för olika kulturer och individers värdighet och rättigheter. När du kommer till DSV arbetar du för ett av de allra bäst presterande företagen inom transport- och logistikbranschen. Du kommer vara en del av ett internationellt företag med mer än 75 000 anställda i över 90 länder som arbetar passionerat för att leverera kundupplevelser och tjänster av hög kvalitet. DSV strävar efter att ligga i framkant i arbetet mot en mer hållbar framtid för transportbranschen och att göra affärer på naturens villkor.