Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Extrajobb som Truckförare för Studenter i Helsingborg!

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du student och vill tjäna extra pengar vid sidan av studierna? Vi har en fantastisk möjlighet för dig! Ett välkänt och framgångsrikt företag i Helsingborg söker nu flera engagerade och pålitliga truckförare för deltidsarbete.

Information om uppdraget:

I rollen som truckförare kommer du att arbeta i en dynamisk och snabbt föränderlig miljö där noggrannhet och säkerhet är av största vikt. Du kommer att vara ansvarig för att hantera och flytta gods inom lager- och produktionsanläggningar, samt säkerställa att logistikflödet fungerar smidigt och effektivt.

Exempel på arbetsuppgifter som kan förekomma:

- Lastning och lossning: Ansvara för att lasta och lossa gods från lastbilar eller containrar med hjälp av truck, samt säkerställa att allt gods hanteras på ett säkert sätt.

- Orderplock: Plocka varor enligt beställningar och förbereda dem för leverans eller vidare transport, vilket kräver noggrannhet och snabbhet.

- Inventering: Delta i regelbundna inventeringar av lager, där du hjälper till att räkna och registrera varulager för att säkerställa korrekt lagerhållning.

- Underhåll av truck: Genomföra dagliga kontroller av trucken för att säkerställa att den är i gott skick, och rapportera eventuella problem eller behov av reparationer till ansvarig personal.

- Interntransport: Flytta varor mellan olika avdelningar eller lager inom företaget, och se till att rätt material finns på rätt plats i rätt tid.

- Godsmottagning: Kontrollera och ta emot inkommande leveranser, säkerställa att leveranserna överensstämmer med beställningar, samt rapportera eventuella avvikelser.

- Förberedelse för leverans: Märka och packa varor för leverans, samt se till att dokumentation är korrekt ifylld och bifogad.

- Samarbete med lagerpersonal: Samarbeta med kollegor inom lagret för att optimera arbetsflödet och säkerställa att alla arbetsuppgifter utförs effektivt.

Detta uppdrag innebär att du kommer att arbeta mot tydliga prestationsmål och mätetal, vilket kräver att du är målinriktad och trivs med att arbeta strukturerat.

Detta söker vi:

Detta söker vi:
- Du har giltigt truckkort (A eller B)
- Student på minst 50% i minst 1 år framöver.
- Du har tidigare erfarenhet av att arbeta som truckförare
- Du är noggrann, punktlig och har ett högt säkerhetstänk
- Du är flexibel och kan arbeta i skift om det behövs
- Du kan arbeta självständigt men också trivs i team

StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen och den slutgiltiga kandidaten kommer att bli anställd som ambulerande konsult via oss.

Låter detta som ett perfekt extrajobb för dig? Välkommen med din ansökan!
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 september 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com