Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Redovisningsansvarig till kund i Landskrona

Publiceringsdatum
23 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du redovisningsekonom med över 5 år erfarenhet? Har du erfarenhet av självständigt ansvara för bokslut och årsredovisning? Då kan du vara personen vi söker!

Om tjänsten
Som redovisningsansvarig kommer du att spela en central roll i den ekonomiska hanteringen. Du kommer att vara ansvarig för den löpande redovisningen och månatliga boksluten i BAAN-affärssystemet. Detta innefattar att genomföra avstämningar, periodiseringar och att säkerställa att redovisningen är korrekt och i enlighet med gällande regelverk.

Dina arbetsuppgifter kommer även att omfatta moms- och skattedeklarationer samt hantering av betalningar. Vid årsbasis kommer du att delta i processen för att upprätta årsredovisningar och inkomstdeklarationer. Dessutom kommer du att vara delaktig i BLIKA-rapportering vid årsbokslutet samt vid avstämningen för inkomstdeklarationen.

En viktig del av rollen är att vara en resurs för ekonomiavdelningen genom att tillhandahålla stöd och vägledning i redovisningsfrågor och ekonomiska rutiner. Du förväntas även att driva eller delta i projekt för att förbättra och förändra ekonomiska processer och arbetssätt.

Rollen som redovisningsansvarig är ett konsultuppdrag under 06 maj 2024 - 30 september 2024.

Tjänsten är placerad i Landskrona.

Om dig
Som person bör du ha bra ledarskaps- och kommunikationsfärdigheter. Dessutom bör du ha problemlösningsförmåga och drivet att uppfylla mål inom de tidsramar som sätts, samt en strukturerad arbetsmetodik.

Viktigt för rollen:
* Universitetsexamen i ekonomi eller liknande område, alternativt god erfarenhet inom finans.
* Flytande i Svenska och Engelska både i tal och skrift.
* Erfarenhet av ERP-system, Excel och andra finansiella affärssystem.
* Mer än 5 års erfarenhet från en liknande roll.
* Erfarenhet från att självständigt ansvara för bokslut och årsredovisning

Kontaktuppgifter
Om du har frågor om uppdraget eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Emil Thulin via emil.thulin@adecco.se

Om du har frågor om registreringen, vänligen kontakta vår support: info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 maj 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.