Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Junior Embeddedutvecklare till Internationellt IT-bolag

Sista ansökningsdag
03 november 2024 (56 dagar kvar)
Publiceringsdatum
04 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du bli en viktig del av att optimera och utveckla inbyggda system hos ett Internationellt IT-bolag som ständigt strävar mot att skapa en smartare och tryggare värld? Har du dessutom intresse och erfarenhet av att arbeta i en Linux-baserad miljö? - då kan den här rollen som Junior Embeddedutvecklare vara något för dig!

Om tjänsten:
I rollen som Junior Embeddedutvecklare kommer du att arbeta med utveckling av inbyggd mjukvara i en Linux-baserad utvecklingsmiljö, specifikt inom nätverkskomponenter. Du kommer att vara en del av ett team som består av 12 personer som bygger och underhåller network daemons, vilket innebär att du arbetar med att säkerställa och optimera kommunikationen mellan kameror och andra nätverksenheter.

En viktig del av arbetet är att implementera och förbättra protokoll som krypterar bildströmmar för att säkerställa säker dataöverföring. Rollen kräver djup förståelse för Linux userspace och erfarenhet av komplexa mjukvarumiljöer, där du arbetar nära mjukvaran men på distans från hårdvaran.

Vi söker dig som:
  • Har en civilingenjörsexamen alternativt en kandidatexamen inom datateknik, elektroteknik, teknisk fysik, eller liknande.
  • Har erfarenhet av att utveckla i Linux.
  • Har mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.
Det är meriterande men inget krav om du:
  • Kan föra dig på svenska i både tal och skrift.
  • Har hobbyprojekt att visa upp, fördelaktigt inom C/C++.
  • Har arbetslivserfarenhet från en liknande tjänst.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och vi tror att du som söker är nyfiken och en problemlösare som drivs av utmaningar. Vidare tror vi att du är en lagspelare som inte är rädd för att ställa frågor och har stor vilja att bidra till teamet.

Om anställningen:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från kunden och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden.

Övrig info:
  • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid.
  • Placering: Lund.
  • Rekryteringsansvarig: Vanessa Henrysson Roqueta.
  • Lön: Marknadsmässig.
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 november 2024 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?