Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

NewSeed söker erfaren IT-projektledare

Sista ansökningsdag
04 oktober 2024 (26 dagar kvar)
Publiceringsdatum
05 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
linn Marthinussen
Telefon
Ansök nu
Arbetsbeskrivning

I rollen som IT-projektledare kommer du att motivera och leda ett team på runt 4-5 utvecklare i olika typer av framför allt större IT-projekt inkluderande bl.a. webbutveckling, apputveckling och utveckling av e-tjänster. Du kommer att vara med och skapa projektplan och med stöd av medarbetarna i teamet har du ansvar för att både kravställa mot och ha uppföljning med kund. Tillsammans med teamet kommer du att skapa underlag för specifikationer internt och följa upp att aktiviteter utförs och identifiera avvikelser.

Vem är du?

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet inom IT-projektledning och som har erfarenhet av att projektleda större IT-projekt, antingen på en konsultfirma eller på ett större bolag. Vidare har du viss kunskap inom programmering och det är meriterande om du har kunskap om agila metoder såsom SCRUM, systemarkitektur samt Azure/Azure Portal och molnlösningar. Du pratar och skriver såväl svenska som engelska flytande och det är meriterande om du pratar tyska eller franska.

Som person är du självgående, metodisk och noggrann. Du är duktig på att kommunicera, både internt och externt, och har en förmåga att läsa av stämningar och förstå om en kund är missnöjd eller om en medarbetare behöver stöttning. Eftersom du kommer att leda ett team av utvecklare så ser vi gärna att du har goda ledaregenskaper och får andra att arbeta efter bästa förmåga.

Vad erbjuder vi dig?

Du kommer till ett bolag som är på väg framåt där du får möjlighet att arbeta med stimulerande uppdrag med kunder över hela Europa. För oss är det viktigt att både vara en hållbar arbetsgivare och en långsiktig partner till våra kunder. Vi är måna om att skapa givande samarbeten som kan bidra till kundernas framgång och samtidigt ge våra anställda de bästa förutsättningarna för att trivas och utvecklas. Du blir en del av ett kompetent team och kommer att sitta i ett ljust och rymligt kontor i Lund. Det finns möjlighet till avancemang inom organisationen och i framtiden finns möjlighet att driva egna intresse-projekt som det arbetas med internt.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar NewSeed IT Solutions med Jurek Recruitment & Consulting. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via email utan ansökan sker via Jureks hemsida www.jurek.se. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linn Marthinussen på telefon: +46 76 002 69 41 alternativt via email linn.marthinussen@jurek.se

Om verksamheten
NewSeed startades som aktiebolag 2009, företaget ägs och drivs av Magnus Lindgren.

NewSeed är en partner att lita på för framför allt IT-utveckling. Med en lång och bred erfarenhet så kan vi även erbjuda rådgivning om IT-utveckling som berör allt från marknadsföring till administration och affärsutveckling. Spetskompetensen ligger inom utveckling av webbtjänster på internet.
I första hand arbetar NewSeed med konsultuppdrag gentemot större företag. Vi hjälper till att förenkla och förbättra. Vårt mål är att IT-systemen ska upplevas som enkla och som hjälpmedel i verksamheten.

Utöver traditionella konsultuppdrag sysslar företaget även med affärsutveckling med partners. Målet är att hjälpa morgondagens entreprenörer utvecklas och växa på bästa sätt stött av IT. Exempel på projekt som NewSeed är aktiv inom är Elobina och K for Contact.
Vi jobbar in-house där vårt team kan nyttja varandras kunskaper och tillsammans skapa de bästa lösningarna. Läs mer på: https://newseed.se/
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 oktober 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!