Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Junior Embeddedutvecklare till Världsledande bolag inom Accesslösningar

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Känner du igen dig i beskrivningen att IT varit ett genuint intresse sedan du fick din första dator? Har du skruvat isär tekniska prylar bara för att förstå hur dem är uppbyggda? Då tror vi att tjänsten som Junior Embeddedutvecklare till vår kund som är ett ledande bolag inom säkerhetslösningar kan vara rätt tjänst för dig - ansök redan idag då vi tillämpar löpande urval.

Om tjänsten:
Friday söker för kunds räkning en nyfiken Junior Embeddedutvecklare som vill arbeta på ett prestigefyllt bolag vars produkter används över hela världen. Här får du vara med och utveckla framtidens säkerhetslösningar i en innovativ och global miljö. Kunden har sitt kontor i Landskrona men är öppna för hybridarbete där man tillåts arbeta hemifrån 2 dagar i veckan för att få livspusslet att gå ihop. Hos vår kund får du som tekniktokig utlopp för ditt tekniska intresse där du kan sitta och programmera i ett rum för att i nästa stund vara i rummet bredvid och se hur det faktiskt ter sig i praktiken.

Som Junior Embeddedutvecklare i C/C++ kommer du arbeta med att utveckla och förbättra säkerhetslösningar för låssystem, inklusive smarta kortläsare, hisskontroller och safesystem. Du kommer att hantera allt från kryptering och radiokommunikation till hårdvarunära programmering, ofta i sprintar på 2-3 veckor. Rollen kräver ett genuint teknikintresse, där du kan behöva löda, förstå elektromagnetisk strålning, och lösa komplexa problem inom säkerhet och låsteknik.

Vi söker dig som:
  • Har en eftergymnasial utbildning inom Computer Science eller liknande (Yrkesutbildning, högskoleutbildning eller civilingenjörsutbildning)
  • Besitter mycket goda kunskaper i C/C++
  • Har hobbyprojekt eller relevant sommarjobb vid sidan av studierna
  • Obehindrat kan föra dig på engelska och svenska då båda språk används internt
För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:
  • Nyfiken
  • Problemlösare
  • Kommunikativ
ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid, långsiktigt
  • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
  • Placering: Landskrona (hybrid, 2 dagar hemifrån i veckan)
  • Rekryteringsansvarig: Gabriella Bergström, gabriella@friday.se
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 oktober 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?