Hoppa till innehåll
Meritmind AB logotyp

Ekonomikonsult inom redovisning till Meritmind, Skåne.

Publiceringsdatum
04 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Ekonomikonsult inom redovisning till Meritmind, Skåne.

Arbetar du idag som redovisningsekonom men vill ha mer variation och utveckling i din yrkesroll? Som anställd ekonomikonsult på Meritmind erbjuds du möjligheten att ta dig an spännande interimsuppdrag hos attraktiva kundföretag, allt från stora börsnoterade koncerner till mindre och medelstora bolag.

Om du vill utvecklas vidare och är nyfiken på rollen som ekonomikonsult hos Meritmind vill vi gärna komma i kontakt med dig.

Personliga egenskaper
För att trivas och vara framgångsrik i rollen hos oss är du nyfiken och stimuleras av förändring. Ditt arbetssätt präglas av struktur och noggrannhet samtidigt som du har en förmåga att effektivt prioritera om när det behövs. Du är ödmjuk och det faller sig naturligt för dig att kommunicera och samarbeta med olika typer av människor.

Om rollen som ekonomikonsult
Som anställd ekonomikonsult hos Meritmind erbjuds du varierande och utvecklande uppdrag i olika branscher, detta skapar ett brett CV och värdefull erfarenhet. För att lyckas och trivas som konsult har du en stark drivkraft och ett gott självledarskap. Du är duktig på att samarbeta och vill utvecklas i din yrkesroll.

Vi vill gärna att vår relation blir långvarig och tillsammans med våra erfarna och duktiga konsultchefer ser vi till att hitta uppdragen som passar bäst just för dig. Hos Meritmind har du alltid nära till din konsultchef som stämmer av att du trivs och hjälper dig hela tiden till nästa steg i din karriär.

Vi träffas ofta för att umgås och dela erfarenheter med varandra inom konsultgruppen. Du blir en del av ett starkt nätverk och ett välrenommerat varumärke. Dessutom har vi väldigt roligt tillsammans när vi ses!

Kvalifikationer
Vi söker vi dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och minst 2 års arbetslivserfarenhet inom redovisning. Du bör vara bekväm med att självständigt göra månadsbokslut och gärna ha erfarenhet från något av de större affärssystemen.

Vad erbjuder vi dig?
Konsultrollen erbjuder dig stimulerande arbetsuppgifter där du får möjlighet att se olika typer av branscher och ekonomiavdelningar i mindre, medelstora och stora bolag och därmed utveckla din kompetens ytterligare.

Vi erbjuder ett stort utbud av utbildningar och seminarium samt föreläsningar och konsultträffar. Utöver detta har du som konsult tillgång till ett digitalt utbildningsverktyg för att effektivisera din vardag och få kompetensutveckling på ett enkelt och snabbt sätt. Allt för att du ska få möjlighet att utvecklas i din kompetens och trivas i din roll som konsult.

Som konsult har du en trygg anställning som omfattas av kollektivavtal. Självklart har vi också förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och tillgång till förmånsportalen Benify.

Om Meritmind
Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi har ett starkt varumärke, är marknadsledande inom vår nisch och erbjuder tjänster inom förändringsledning, rekrytering, konsultlösningar och kompetensutveckling. Meritmind grundades år 2000, har ca 370 anställda, omsätter ca en halv miljard och finns i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping och Jönköping. Läs mer på meritmind.se

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Maria Boström på 070-422 78 61, maria.bostrom@meritmind.se Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

  • Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Meritmind AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 juli 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren