Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Vi söker studerande ekonomiassistent!

Publiceringsdatum
31 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Studerar du ekonomi och letar efter ett meriterande extrajobb på ett innovativt teknikföretag med fokus på hållbarhet? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu en driven och engagerad ekonomiassistent för ett framstående svenskt teknikföretag inom förnybar energi och miljöbioteknik. Företaget är världsledande och har ett starkt engagemang för gröna teknologier och kvalitet, vilket driver företaget mot en mer hållbar framtid.

I denna roll kommer du att arbeta med redovisning och hantering av leverantörsfakturor. Du kommer att vara en viktig del av teamet och det finns möjlighet att växa och ta på sig mer ansvar på sikt, beroende på din ambition och vilja att utvecklas. Hjälpa till på andra avdelningar med övriga uppgifter.

Detta är en deltidstjänst på 6 timmar i veckan. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta på plats på företagets kontor i Lund. Arbetstiderna är förlagda till sedvanliga kontorstider, och tjänsten startar till hösten 2024.

Detta söker vi:

Vi söker dig som:
* Studerar en relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller har tidigare ekonomisk bakgrund, exempelvis

* Har tidigare erfarenhet av bokföring och hantering av leverantörsfakturor (meriterande)
* Har erfarenhet av att arbeta i Fortnox (meriterande)
* Har mycket god dator- och systemvana, gärna inom Mac-plattformar
* Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska


Vi tror att du är en energisk person med förmågan att tänka självständigt och lösa problem. Du är nyfiken, ställer frågor när det behövs och tar dig an nya uppgifter med entusiasm. Företaget har en avslappnad arbetsmiljö med högt i tak, där de tillsammans skapar en positiv och produktiv atmosfär.
Vi söker en prestigelös person som är öppen för att lära sig nya saker och inte är rädd för att ta på sig olika typer av arbetsuppgifter.

Om du är redo att anta en utmaning och växa inom ekonomiområdet, ser vi fram emot din ansökan! Vi arbetar med löpande urval, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Sökord: Ekonomiassistent, Ekonom, Student, Extrajobb, Studentjobb

Sökord: Ekonomiassistent, Ekonom, Student, Extrajobb, Studentjobb
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com