Hoppa till innehåll

Verktygskonstruktör till Saab!

Publiceringsdatum
29 april 2024
Antal tjänster
1
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om tjänsten:Saab letar nu efter en konstruktör som vill jobba inom verktygskonstruktion och vill jobba i fronten av teknikutveckling. Din huvudsakliga uppgift kommer vara att utifrån en flygplanskonstruktion ta fram koncept på verktygslösning för att kunna bygga ihop flygplanet på ett effektivt, ergonomiskt och ekonomiskt sätt. I rollen kommer du ha möjligheten att bygga upp ett brett kontaktnät både inom Saab men även med externa kunder. I denna roll får man jobba väldigt kreativt jämfört med andra konstruktionsroller då man inte har lika många krav på sig, utan här du får du verkligen testa dina kreativa idéer! Teamet består av en mix av juniora och seniora medarbetare.

Vi söker dig som:Vi söker dig som är högskole-, civilingenjör eller motsvarande inom maskin. Du är initiativtagande, analytisk och har god samarbets- och kommunikationsförmåga. Det är även meriterande om du har erfarenhet av CATIA.

Om Saab:Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.Praktisk information:Tjänsten tillsätts löpande och är på heltid med fast, marknadsmässig.Kontaktperson: carolina.wiezell@xamera.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
16 oktober 2024 (154 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se