Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Projektledare inom industri

Publiceringsdatum
23 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du redo för nästa steg som projektledare och tror på kraften i teamwork? Då kan denna roll som projektledare vara din nästa utmaning! Här erbjuds du möjligheten att vara med och forma framtidens produkter genom att utveckla våra kunders processer och anläggningar. Projekten syftar till att göra processer hållbarare, mer driftsäkra, effektivare eller säkrare för driftpersonal, vilket ger dig en bred variation och en möjlighet att påverka samhällets utveckling.

Information om tjänsten
Som projektledare hos vår kund kommer du att leda industriella projekt inom konstruktion, produktion och anläggning med fokus på att leverera högkvalitativa resultat till företagets kunder. Dina ansvarsområden inkluderar att leda, planera, följa upp, prognostisera och rapportera i dina projekt. Du kommer också att vara delaktig i att forma projektteam och leda dess resurser på ett ansvarsfullt och utvecklande sätt. Vidare kommer du att bevaka och utvärdera nya förfrågningar för att aktivt bidra till att forma offerter.

Vem är du?
Vi söker en senior person med en ingenjörsexamen samt en gedigen erfarenhet som projektledare från industriella projekt. Du drivs av ett stort engagemang och trivs med att samarbeta med kollegor, samarbetspartners och kunder. Din lösningssorienterade inställning och höga serviceanda präglar ditt arbete, och du strävar alltid efter att överträffa förväntningarna. Du är van vid att arbeta mot uppsatta mål och har förmågan att både samarbeta och arbeta självständigt mot gemensamma mål. Din positiva attityd, mod och förmåga att se utmaningar som möjligheter är egenskaper som vi värdesätter högt.

Låter detta som din nästa utmaning? Ansök redan idag då vi löpande går igenom urvalet!

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 juni 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!