Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
19 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Ta steget mot en karriär där din expertis inom logistik och teknik kan göra verklig skillnad. Vi söker en passionerad underhållsingenjör som vill vara en del av ett innovativt team inom försvars- och säkerhetssektorn. Här får du chansen att arbeta med avancerad teknik och bidra till utvecklingen av lösningar som säkrar samhällen och skyddar människor runt om i världen.

Din roll
Som underhållsingenjör kommer du att ansvara för att utveckla och implementera underhållsstrategier för avancerade system. Du kommer att samarbeta nära med olika team för att säkerställa optimala lösningar och bidra till kontinuerlig förbättring av processer och metoder.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Genomföra analysarbete inom Maintainability, Supportability, Maintenance, samt Life Cycle Cost/Life Support Cost (LCC/LSC)
  • Samarbeta med andra discipliner för att säkerställa integrerade lösningar
  • Driva verksamhetsutveckling för att kontinuerligt förbättra processer och metoder
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är analytiskt lagd med en teknisk utbildning och erfarenhet inom ILS, underhåll eller närliggande områden. Du har förmågan att se helheten och förstå kundens behov samt är flytande i svenska och engelska, både i skrift och tal.

Vad du blir en del av:
Du kommer att bli en del av ett team av innovatörer och problemlösare inom försvars- och säkerhetssektorn. Här ges du möjlighet att påverka och bidra till utvecklingen av avancerade lösningar som bidrar till att säkra samhällen och skydda människor runt om i världen.

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan och kommer att göra löpande urval. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har passerat.

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 juni 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!