Hoppa till innehåll

NIS-Projektör till Vinnergi i Linköping

Publiceringsdatum
26 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du vara med och forma framtidens kommunikationsnät? Nu har du chansen att ta dig an en spännande och teknisk roll som NIS-projektör hos oss! Hos oss får du möjligheten att utvecklas och växa i en dynamisk miljö där vi kombinerar expertis med kreativitet för att skapa hållbara och effektiva lösningar för våra kunder. Läs mer om oss på vår Karriärsida.

Din roll som NIS-Projektör

Som NIS-projektör på Vinnergi blir du en nyckelperson i vårt team av teknikkonsulter. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar att kartlägga, implementera och dokumentera kunders kommunikationsnät för att säkerställa att de uppfyller våra högt ställda krav och kundernas behov.

Hos oss får du en roll som konsult, vilket innebär att du kan bli aktuell för olika uppdrag och kunder utifrån din tidigare erfarenhet, kompetens och eventuell specialinriktning. Uppdragen varierar i längd och omfattning, vilket möjliggör en omväxlande vardag med spännande och utvecklande arbetsuppgifter.

Vem är du?

Vi letar efter dig som är positiv, flexibel och ansvarsfull med en stark känsla för kvalitet. Du trivs både med att arbeta självständigt och i grupp och tar egna initiativ för att säkerställa framgångsrika resultat. Du har ett genuint intresse för teknik och dokumentation och är redo att lära dig och ta ansvar för ditt arbete.

Ditt ödmjuka och utåtriktade förhållningssätt gör att du kan engagera både kunder och kollegor effektivt. Din förmåga att kommunicera tydligt och pedagogiskt, både personligen och via telefon, är avgörande. Det är också viktigt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har mycket god data- och systemvana. Körkort är ett krav.

Vi tycker det är viktigt att du är en kulturbärare för Vinnergi och känner igen dig själv i våra värderingar H.E.R.O.

Då rollen berör samhällsviktig verksamhet och säkerhetsklassad information, så kan det krävas att du godkänns i en säkerhetsprövning innan anställning kan genomföras. Vid frågor gällande bakgrundskontroll och säkerhetsprövning, kontakta ansvarig rekryterare.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Låter rollen intressant, såtveka inte att ansöka redan idag. Välkommen!

Om Vinnergi

Vi hjälper våra kunder att utveckla sina verksamheter inom telekom, energi, fastighet och industri. Enkelt uttryckt så gör vi vardagen inkopplad, påkopplad och uppkopplad.På Communicate blir du en del av ett växande och kompetent team konsulter inom kommunikationsinfrastruktur – som har kul på jobbet, hjälper varandra och utbyter erfarenheter. Läs mer om oss på Communicate och lär känna oss som jobbar häreller spana in vår Linkedin eller vår podd Work At Vinnergi

Vår värdegrund stavas H.E.R.O. – Happy, Explore, Ready och Open och är grunden i vår företagskultur. Förutom starkt fokus på värderingar, en platt organisation med hög påverkansgrad så är dessutom många av våra medarbetare delägare. Det gör oss till ett tryggt och nyskapande företag med engagerade medarbetare som utvecklas både i sin yrkesroll och som människor.

Vi är övertygade om att teknisk innovation är lösningen för att bygga en hållbar framtid för kommande generationer. På Vinnergi arbetar vi i framtiden varje dag. Bli en av oss!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
13 december 2024 (167 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se