Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

C-chaufför sökes för heltidsuppdrag – Omgående start

Publiceringsdatum
29 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi på Student Consulting har fått äran att hjälpa till med C-chaufförer till Nordens ledande företag inom logistiklösningar. Vi söker dig som har erfarenhet sedan tidigare eller är i början av din karriär. Är du den vi söker?

Information om uppdraget:

Om jobbet:
Arbetsuppgifterna består av att leverera gods till kunder i Linköping med omnejd. Du kommer att utgå från Linköping och köra ut paket till kunder, privatpersoner men även paketboxar enligt den rutten som du blir tilldelad.
Hos oss är du anställd som konsult och är uthyrd till vår kund. Arbetstiderna är förlagda under dagtid och innefattar heltid med start omgående fram till slutet av augusti.

Detta söker vi:

Detta söker vi:
Vi söker dig som är passionerad, har bra kommunikationsförmåga, gillar att leverera kvalitetsservice och göra varje leverans till en positiv upplevelse för våra kunder. Du ska vara ansvarstagande och pålitligt med en stark arbetsmoral och förmågan att arbeta självständigt med högt tempo. Om du har en stark drivkraft och är redo att växa tillsammans med oss, är du den vi letar efter!

Krav för tjänsten:
* C-behörighet
* Giltigt YKB
* Du ska vara ostraffad, utdrag från belastningsregistret kommer att förekomma för tjänsten.
* God kommunikationsförmåga i det svenska språket

Meriterande:
* Om du har ADR
* Truckkort
* Tidigare erfarenhet av arbete inom transportyrket


Är du den vi söker? Tveka inte utan ansök tjänsten redan nu då rekrytering sker löpande.
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com